Grilovaný plněný hermelín

Hermelín ke grilování prostě patří.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 20 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    598 KCal

    27 %

    25 %

  • Energie

    2500 KJ

    27 %

    25 %

  • Sacharidy

    3,4 g

    4 %

    3 %

  • Vláknina

    1,8 g

    6 %

    6 %

  • Bílkoviny

    33,0 g

    52 %

    49 %

  • Tuky

    49,9 g

    77 %

    71 %

  • nasycené

    19,1 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. V misce smícháme hořčičné semínko, barevný pepř, najemno nakrájenou chilli papričku a špetku soli s olivovým olejem.
  2. Rajčata a naťovou cibulku nakrájíme na plátky, šunku na nudličky. Hermelíny rozpůlíme a spodní části položíme na alobal.
  3. Na sýr rozložíme rajčata, šunku a naťovou cibulku. Pokapeme ochuceným olejem a přiklopíme vrchní část.
  4. Na závěr hermelín pokapeme olejem, posypeme zbytkem cibulky a každý sýr zvlášť zabalíme do alobalu. Pečeme na grilu cca 5 minut z každé strany.
Autor:

Podobné recepty

Široké nudle s pečenými paprikami a rajčaty

Tajemstvím italské kuchyně jsou kvalitní suroviny a jednoduchá příprava.

Kuřecí nugety smažené v kukuřičných lupíncích

Z kuřecích nugetek budou nadšené nejen děti, ale potěšíte jimi i dospělé.

Losos s chřestem a řeřichovou omáčkou

Sezona chřestu je tu. Připravte si zdravý oběd podle našeho receptu.

Pečený rolovaný bok v kysaném zelí

Pečený bok chutná skvěle v kombinaci s bramborovým knedlíkem.

Placičky z lososa a brambor

Hledáte inspiraci na zdravý oběd? Vyzkoušejte placičky podle našeho receptu.