Grilovaný plněný hermelín

Hermelín ke grilování prostě patří.

Obtížnost

Střední

Vaření 20 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. V misce smícháme hořčičné semínko, barevný pepř, najemno nakrájenou chilli papričku a špetku soli s olivovým olejem.
  2. Rajčata a naťovou cibulku nakrájíme na plátky, šunku na nudličky. Hermelíny rozpůlíme a spodní části položíme na alobal.
  3. Na sýr rozložíme rajčata, šunku a naťovou cibulku. Pokapeme ochuceným olejem a přiklopíme vrchní část.
  4. Na závěr hermelín pokapeme olejem, posypeme zbytkem cibulky a každý sýr zvlášť zabalíme do alobalu. Pečeme na grilu cca 5 minut z každé strany.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    598 KCal

    27 %

    25 %

  • Energie

    2500 KJ

    27 %

    25 %

  • Sacharidy

    3,4 g

    4 %

    3 %

  • Vláknina

    1,8 g

    6 %

    6 %

  • Bílkoviny

    33,0 g

    52 %

    49 %

  • Tuky

    49,9 g

    77 %

    71 %

  • nasycené

    19,1 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Ostrá kuřecí křídla

Pokud máte rádi pálivé, je tento recept přesně pro vás.

Svíčková s brusinkami

Uvařte si klasickou českou omáčku jako od maminky.

Šunkofleky s uzeným masem

Pochutná si celá rodina.

Treska s fazolemi

Připravte k obědu rybu podle našeho receptu.

Zelenina s humusem z bílých fazolí

Jste vegan? Připravte si na grilovačce humus se zeleninou.