Grilovaný plněný hermelín
Hermelín ke grilování prostě patří.
Postup
- V misce smícháme hořčičné semínko, barevný pepř, najemno nakrájenou chilli papričku a špetku soli s olivovým olejem.
- Rajčata a naťovou cibulku nakrájíme na plátky, šunku na nudličky. Hermelíny rozpůlíme a spodní části položíme na alobal.
- Na sýr rozložíme rajčata, šunku a naťovou cibulku. Pokapeme ochuceným olejem a přiklopíme vrchní část.
- Na závěr hermelín pokapeme olejem, posypeme zbytkem cibulky a každý sýr zvlášť zabalíme do alobalu. Pečeme na grilu cca 5 minut z každé strany.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
598 KCal
27 %
25 %
-
Energie
2500 KJ
27 %
25 %
-
Sacharidy
3,4 g
4 %
3 %
-
Vláknina
1,8 g
6 %
6 %
-
Bílkoviny
33,0 g
52 %
49 %
-
Tuky
49,9 g
77 %
71 %
-
nasycené
19,1 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA