Dresinky na grilování

Dresinky jsou při grilování velmi důležité. Tak si podle našeho receptu udělejte výborné domácí.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 15 min

Ingredience

6 PORCE +

Tomatový dresink:

Medový dresink:

Pažitkový dresink:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    136 KCal

    6 %

    6 %

  • Energie

    569 KJ

    6 %

    6 %

  • Sacharidy

    6,7 g

    8 %

    7 %

  • Vláknina

    0,2 g

    1 %

    1 %

  • Bílkoviny

    0,3 g

    0 %

    0 %

  • Tuky

    11,9 g

    18 %

    17 %

  • nasycené

    1,9 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Na tomatový dresink nejprve očistíme jarní cibulku a překrájíme ji na kousky. Vložíme ji do mixéru a spolu s rajčatovým džusem, octem, medem, olejem, worcesterem a tabascem rozmixujeme dohladka.
  2. Všechny ingredience na medový dresink vymícháme metličkou. Stejně postupujeme u pažitkového dresinku.
  3. Hotovými dresinky ochutíme různé druhy masa nejlépe ihned po sundání z grilu.
Autor:

Podobné recepty

Paštikový hřbet

Výborná domácí paštika, která vám jistě vykouzlí úsměv na rtech.

Rösti

Připravte si tradiční švýcarské bramborové placičky.

Opilé meruňky

Už vás nebaví mazat si na rohlík obyčejný džem? Zkuste tento vytuněný, hodí se skvěle i k sýrům.

Nakládaný ovčí sýr

Neváhejte si dát k večeři nakládaný kozí sýr.

Nakládané houby

Připravte si výborný zaklad na houbovou omáčku.