Gulášová polévka z mletého masa
Střední
60 min
Tradiční gulášová polévka patří mezi skvosty české kuchyně. Můžete ji připravit z mletého masa, ale klidně zvolit také libové hovězí maso nakrájené na kostičky.
Sendvič s kuřecím masem
Lehké
45 min
Sendviče skvěle poslouží jako jednoduchý oběd do práce.
Zvěřinová svíčková a bylinkové knedlíčky
Náročné
110 min
Posuňte klasickou svíčkovou na vyšší level.
Zelňačka s klobásou
Lehké
30 min
Zelí je pro naše zdraví velmi prospěšné. Polévku můžete uvařit z čerstvého i kysaného zelí a doplnit ji chutnou uzeninou. Máte-li raději pikantní chuť, pálivý základ dodá polévce právě pálivá klobása.
Krůtí prsa s medem a chřestem
Střední
50 min
Ke krůtím prsům s chřestem vám doporučujeme podávat kuskus.
Quiche s chřestem
Lehké
70 min
Jednoduchá a zdravá dobrota.
Roláda z panenky s karamelizovanými mrkvičkami
Střední
35 min
Této šťavnaté roládě s rafinovanou náplní neodoláte.
Řezy špička
Střední
80 min
Tyto vánoční řezy chutnají přesně jako oblíbené špičky z cukrárny.
Rychlá jablková buchta
Lehké
45 min
Tento jednoduchý recept oceníte v případě, že potřebujete rychle připravit sladké pohoštění pro návštěvu nebo si večer vzpomenete, že nemáte snídani na druhý den.
Škvarková pomazánka
Lehké
10 min
Křupavé škvarky můžete zobat jen tak, ale také z nich můžete připravit velmi dobrou pomazánku, která bude chutnat celé rodině.
předchozí | ... 2 3 4 5 6 7 8 ... | další |