Gulášová polévka z mletého masa

Střední

60 min

Tradiční gulášová polévka patří mezi skvosty české kuchyně. Můžete ji připravit z mletého masa, ale klidně zvolit také libové hovězí maso nakrájené na kostičky.

Sendvič s kuřecím masem

Lehké

45 min

Sendviče skvěle poslouží jako jednoduchý oběd do práce.

Zvěřinová svíčková a bylinkové knedlíčky

Náročné

110 min

Posuňte klasickou svíčkovou na vyšší level.

Zelňačka s klobásou

Lehké

30 min

Zelí je pro naše zdraví velmi prospěšné. Polévku můžete uvařit z čerstvého i kysaného zelí a doplnit ji chutnou uzeninou. Máte-li raději pikantní chuť, pálivý základ dodá polévce právě pálivá klobása.

Krůtí prsa s medem a chřestem

Střední

50 min

Ke krůtím prsům s chřestem vám doporučujeme podávat kuskus.

Quiche s chřestem

Lehké

70 min

Jednoduchá a zdravá dobrota.

Roláda z panenky s karamelizovanými mrkvičkami

Střední

35 min

Této šťavnaté roládě s rafinovanou náplní neodoláte.

Řezy špička

Střední

80 min

Tyto vánoční řezy chutnají přesně jako oblíbené špičky z cukrárny.

Rychlá jablková buchta

Lehké

45 min

Tento jednoduchý recept oceníte v případě, že potřebujete rychle připravit sladké pohoštění pro návštěvu nebo si večer vzpomenete, že nemáte snídani na druhý den.

Škvarková pomazánka

Lehké

10 min

Křupavé škvarky můžete zobat jen tak, ale také z nich můžete připravit velmi dobrou pomazánku, která bude chutnat celé rodině.