V Týnci nad Labem se převrátil kamion s řepkou, část se vysypala do řeky

  • 2
Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjely v pátek večer k nehodě kamionu do Týnce nad Labem. Řidič zřejmě nezvládl řízení a vůz na mostě převrátil. Kamion převážel řepku, která se částečně vysypala jak na silnici, tak do Labe.

„K nehodě došlo kolem devatenácté hodiny v Týnci nad Labem, kde se převrátil kamion na mostě přes řeku Labe. Řidič nejspíše nezvládl řízení,“ řekla iDNES.cz krajská mluvčí policie Petra Potočná.

Kamion převážel řepku, část nákladu se vysypala do Labe. Z kamionu unikala nafta, proto na místo byli povoláni hasiči. Na místě byly dvě jednotky profesionálních hasičů. Ti zajistili místo nehody a unikající pohonné hmoty.

Osmašedesátiletého řidiče podle Potočné na místě ošetřili záchranáři. Policisté dechovou zkouškou u něj vyloučili alkohol. 

Specializovaná firma na místo dorazila, aby vyprostila kamion. Kvůli překladu nákladu a vyproštění vozu byl most přes Labe uzavřen téměř do jedenácti hodin v noci.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz