- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak “Vodouch” je celkem známá osoba v pivovarském a gastro světě, dá se říct že ví co dělá. Kostelec je ale spíš hobby a o těch akcích - typu vykulení/vysmolení atd, kdy se tam nahrnou desítky dalších pivovarů a zaplní nádvoří a má to atmosféru. V mezidobí je to spíše průměr pro fandy a místní - ruina na konci zapadlého městečka, velmi průměrná hospoda se stále stejným turistickým menu, jediné co to zachraňuje z průměru je pivo. To si na druhou stranu může člověk dát v jejich Pražských pobočkách které jsou na jiném levelu.
Ale roznodně je dobře že existují a rozšiřují mapu pivní kultury
Tak kdyby takhle vypadaly všechny "velmi průměrné" hospody, byli bychom na tom velmi dobře...
Tak běžně mají studenti desítky milionů korun na investice...
Studenti byli před těma skoro 20ti lety A když se podíváte jak to tam dneska vypadá (pro neznalé - stále jako ruina) tak je jasné že obraceli každou korunu dvakrát než jí investovali, reálně by potřebovalo stovky milionů.
Ať se daří, zdar a sláva pochodoběhu, hurá hurá hurá !!!!
Hlavně aby se dalo pít. Aby to nebyly splašky,jako z mnoha jiných malých pivovarů.
Ubytovala jsem tam 2 pracovníky. Druhý den už tam nechtěli být. Smrad z cigaret,
špína, hluk. Musela jsem shánět narychlo jiné ubytování. Je to škoda...
Pivo výborně, ale ta pivovarská restaurace je tragédie.
Proč myslíte? I dobře vaří.
Doporučuji, jejich Vycpaná vydra je vynikající
Vycpaný bobr je prý ještě lepší.