Diskuze

Mezi Lazarskou a Újezdem v Praze nepojedou od čtvrtka tramvaje

Dopravní podnik hlavního města Prahy (DPP) kvůli opravě tramvajové trati v ulicích Národní a Spálená obousměrně přeruší provoz tramvají v úseku Újezd - Lazarská. Oprava bude trvat dvanáct dní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 3
možnosti

Každých 10 dní a tramvaje v centru jezdí jinudy! Proč, ale DP ruší linku 9 a neodkloní ji obousměrně přes zst. ... Lazarská - Myslíkova - Jiráskovo náměstí - Zborovská - Anděl ... ?? Linka 32 na úseku Újezd - Sídliště Řepy a linka 39 na úseku Nádraží Hostivař - Lazarská vypadá divně! Snad lepší by bylo použít x9 nebo to prostě ponechat jako teď 14 Spořilov - Karlovo náměstí a 36 Kubánské náměstí. Přesto bych výlukovým linkám dal pro denní čísla 70 - 79 a pro noční čísla 80 - 89. Cestujícím bych se snažil usnadnit cestování proto bych zvolil linku 32 na úseku Bílá Hora - Vypich - Malostranská - Čechův most - Právnická fakulta - Staroměstská - Národní divadlo - Karlovo náměstí - I.P. Pavlova - Nádraží Strašnice - Nádraží Hostivař a 23 Královka - Újezd - Anděl (Nádražní) - Na Knížecí - Anděl (Plzeňská) - Královka.

0 7
možnosti

Co kdybyste s tím hloupým teoretizováním už přestal ? Vaše návrhy jsou vysloveně toxické a doprava by dle nich naprosto zkolabovala.

5 0
možnosti

Krnáčová prohlásila, že nedostatečně prezentovali dosažené úspěchy ve správě Prahy :-) :-).

0 0
možnosti