Diskuze

Fena se vytrhla z vodítka a ujela metrem z Jinonic až na Černý Most

Fenka Misi podnikla v úterý večer dobrodružnou cestu. Sama se projela metrem mezi stanicemi Jinonice a Černý Most. Jeden z cestujících si zvířete všiml a předal ho pracovníkovi ochranky, který ihned informoval městskou policii. Ze služebny si poté ztracenou fenku vyzvedl majitel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J48a97n 14D34r98v93o41t86a

7. 2. 2022 15:33

Osud pražské fenky mi připomíná tak cca dva roky starý osud jednoho brněnského psa, který si takhle pravidelně jezdil trolejbusem na špacír za příbuznými přes Brno, dokud ho jednou nezradila výluka.

0 0
možnosti
MH

Taky mám ohaře, je to velmi bystrý a moudrý pes. Ale majitel je hlupák, buď chodí namachrovaně se psem v metru na volno anebo má volný obojek, jinak by se mu pes nevytrhl. Tohle se prostě nemůže v MHD stát.

0 0
možnosti
MK

V minulém životě asi byla řidič metra. Tak jde vždycky normálně do práce.

A jinak ta rasa je úplně ideální. Chytrá, hodná a jak má dlouhé nohy, tak když je venku mokro a blato, tak má špinavé jen packy. Není zasviněná až na zádech jak menší chlupatci.

2 0
možnosti
MZ

Šikulka, hlavně že se jí nic nestalo. A příště, majiteli/majitelko, víc pozornosti.

2 0
možnosti

Kamarádka měla psa a ten zase chodil na vlak a jezdil do Benešova u Prahy.Tam zašel do nádražní kanceláře a čekal až si pro něj majitelka přijede.Poprvně ho odvezli policajti do útulku.Tak mu dala na obojek ceduli s telefonem a potom už jí nádražáci vždycky zavolali.Takhle to dělal asi dva roky zhruba jednou měsíčně.Ona byla nádherná ženská se správně prořízlou pusou a oni prej se vždycky těšili až jí zase uteče.

10 0
možnosti
MC

Tohle je ještě dobré, zažil jsem jak pes vběhl do tunelu a metro pak jelo několik stanic za ním, než jej odchytili. Zpoždění asi půl hodiny.

2 0
možnosti
RK

Asi před 30 lety: na prázdném peroně zastávky Srbsko spořádaně čekal pes. Po otevření dveří nastoupil do vlaku, na Smíchově vystoupil a odešel do města. :-)

6 0
možnosti
Foto

Tak náš pes to vzal opačným směrem. Když byla už dost stará, začala ztrácet prostorové vnímání a ztratila se, tak vlezla do metra na Rajské zahradě a jela nás hledat do Nových Butovic. Tam ji potom naněkolikrát odchytili (na svůj věk prý dobře utíkala z odchytového oka). My jsme ji hledali na konečné metra a paní na informacích nám řekla, že zavolá a pak se to potvrdilo. Museli jsme pro ni do útulku a ještě několik let nám dělala radost.

4 0
možnosti
IS

Je chytrá natolik, ví, že má na krku GPS tak ji páníček vždy najde. Šikovná holka.

4 0
možnosti