Diskuze

VIDEO: Mladík, který přepadl banku v Dejvicích, stále uniká policii

Policisté zatím marně pátrají po pachateli, který v pátek přepadl banku v Dejvicích v Praze 6 a odnesl si několik desítek tisíc korun. Nyní kriminalisté zveřejnili záznam z bezpečnostní kamery, která zachytila podezřelého muže, a žádá veřejnost o pomoc.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dneska proběhl na Andělu v ulici Štefánikova zásah policejní hlídky ta zastavila dvoji mladých kluků z nichž měl jeden nohu v sádře a požádala o předložení dokladu totožnosti. Protože nešlo o lidi z tresné činnosti došlo k omluvě, popřání brzkého uzdravení a všechno bylo v pořádku. Je vidět, že policisté jsou pozorní.

1 0
možnosti

M91i46l72a89n 51N46ě26m90e67c

21. 2. 2018 11:53

Ale tohle přece není mladík :)

0 0
možnosti

já bych chtěl pomoci policii, ale nechci pomáhat idnes si pakovat kapsu (leda že by příjem z reklamy putoval do kapsy policie). jak mám toto dilema vyřešit? kdo namítá, že přece idnes také uvolnila nějaké prostředky na to, aby video bylo ke zhlédnutí, tak tomu odpovídám, že si to má vyřešit finančně s policií, neb ta je ze zákona odpovědná za řešení loupeží a má na to i patřičný rozpočet.

0 0
možnosti

Tak si nainstalujte jisté rozšíření do prohlížeče, mohu potvrdit, že většinou dobře funguje a před videem už jsem myslím delší dobu neviděl nic, co bych nechtěl. Ale jinak speciálně na iDnes je to fakt mor, oni jsou schopní dát před videa jiná taková nevhodná videa klidně třeba i dvě. A pak ještě další na konec. To si fakt myslí, že to někdo bude "dokoukávat"?

0 0
možnosti