Na tahu z Prahy do Karlových Varů se srazila čtyři auta, zranili se tři lidé

  • 16
V sobotu dopoledne vyrazily všechny složky integrovaného záchranného systému včetně vrtulníku na Rakovnicko. Na křižovatce na hlavním tahu z Prahy na Karlovy Vary u obce Kolešov se srazila čtyři auta. Při nehodě se zranili tři lidé.

„Nehodu jsme měli nahlášenou v 9:29 na linku 112 a poté i jedno z vozidel volalo na eCall. Na silnici I/6 v katastru obce Kolešov na křižovatce zřejmě z důvodu nedání přednosti došlo k dopravní nehodě čtyř osobních vozidel,“ řekla iDNES.cz krajská mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Na místě pomáhali s poskytnutím první pomoci zraněným i hasiči a následně si je do péče převzali záchranáři.

„Jedna pacientka byla se středně těžkým poraněním hrudníku po ošetření letecky transportována do Motolské nemocnice v Praze, další dva pacienty s lehkým poraněním jsme převezli do nemocnice v Rakovníku,“ uvedla mluvčí záchranné služby Monika Nováková.

Doprava je v místě nehody i v poledne řízena kyvadlově, za nehodou se utvořila dlouhá kolona.

Policisté provedli u všech řidičů dechové zkoušky, které byly negativní. „Příčiny a okolnosti celé nehody budou vyšetřovat rakovničtí policisté,“ dodala Schneeweissová.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz