Diskuze

Cizinci hrozili lidem zbraní a kradli jim telefony, policie hledá poškozené

Pražští kriminalisté zadrželi dva cizince, kteří přepadli pětadvacetiletého muže. Ukradli mu mobilní telefon, přitom mu hrozili střelnou zbraní. Kriminalisté se domnívají, že se nejedná o jedinou trestnou činnost, které se cizinci dopustili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P20a23v94e22l 55B45o86r78l

31. 1. 2023 12:57

Kvér byl origo, nebo plynovka?

0 0
možnosti
MH

To by ne take zajmalo, ale casto ctu plynovka nebo blazen s airsoftovkou

0 0
možnosti
FD

Zavřít až zčernají, ale telefon jako předmět číslo 6 mě pobavil. To musel být pech, vytáhnout na někoho kvér a pak dostat tohle, co se rozdává "za odvoz".

0 0
možnosti
MH

Ten pouzivali jako kryti na vymenu. Policie pri zatykani tam ty veci co nejvic vyrovna aby to vypadalo. Tohle uz taky nekde padlo, ze treba proto tak bankovky. Aby toho bylo jako vic. Zlodeji urcite nekradli tlacitkovy telefon :D

0 0
možnosti
MN

Jejich vlast na podobné hrdiny čeká s otevřenou náručí.

Pevně doufám, že z nějakých perverzních důvodů je Česko neodmítne fofrem odeslat domů.

0 0
možnosti
AB

A39l68e80š 96B84l96á42h51a

30. 1. 2023 18:38

Od pohledu ksindlové z východu.

0 0
možnosti
JV

To je vidět na několika případech, jak jsou zprávy neúplné. Možná záměrně, nevím. Nikdo všeobecně po médiích nechce jména dotyčných, ani jejich doslovné bydliště. Ale pokud píši nějaký článek (nemyslím tím konkrétně jen na iDnes), alespoň by tam mělo být uvedeno, jaké národnosti dotyční šmejdi byli, když už jsou to cizinci. Jsem přesvědčen o tom, že by to čtenáře zajímalo a není to nezanedbatelná informace. Pokud něco závažného spáchá občan ČR, je tam většinou napsáno například - občan z toho a toho města, nebo toho a toho kraje. Jakmile v tom hraje roli cizinec, tak nic. Je to prostě cizinec s utajenou národností. Dokud nebudete objektivní, já osobně považuji zprávy těch médií, kterých se to týká za zavádějící a k ničemu. Pokud máte zakázáno uvádět u pachatelů - cizinců národnost a není to vaše aktivita, uveďte do článku jednoduchou větou, kdo je za to zodpovědný. Aby lidé věděli, kdo má zájem na záměrném tutlání a mlžení pravdy.

21 0
možnosti
MN

Patrně by to byla politicky nevhodná informace.

0 0
možnosti
PS
PS

Tomu článku něco chybí! Jakou národnost se asi novináři bojí sdělit?

14 1
možnosti
TT

Státní příslušnost nezveřejňují policajti, jak kdysi rozhodl nějakej tehdejší policejní ředitel (jednalo se o ochranu rómů v dobách, kdy bylo jasné, o jakého "slovenského občana" se jedná). Zůstalo to dodnes - a určitě se to měnit nebude, kvůli svatým Ukrajincům.

5 0
možnosti
LK

Nač je živit v našem vězení, když se po propuštění budou chovat stejně. Doma mají úplnou mobilizaci a rusák chystá na jaře novou ofenzívu, budou potřeba doma.

7 0
možnosti
JP

Slovák to asi nebyl, že?

4 1
možnosti
LK