ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Jakub Vrána, iDNES.cz

Vlak mezi Braníkem a Krčí srazil seniorku. Nehoda omezila i Jižní spojku

  • 8
Mezi Braníkem a Krčí nejezdily vlaky. Na trati se v sobotu dopoledne střetl vlak s ženou, která utrpěla zranění. Kvůli zásahu složek integrovaného záchranné systému byl částečně blokován i provoz na Jižní spojce, proto byly zpožděné i autobusové linky číslo 125.

„Na místě jsme měli lékařskou a záchranářskou posádku. Žena ve věku kolem 75 let byla při vědomí a s ošetřujícími záchranáři komunikovala. Po nezbytném ošetření ji odvezli do nemocnice k dalšímu vyšetření,“ řekla iDNES.cz krajská mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

Provoz vlaků mezi Braníkem a Krčí byl přerušený od 10:12 a obnoven byl dle informací Pražské integrované dopravy v 12:45.

Vlaky Os 9056 a Os 19055 byly o cca 20 - 40 minut opožděny. Vlak Os 9061 nejel v úseku Praha hl. n. - Praha-Krč. Vlak Os 19010 nejel v úseku Praha-Braník - Praha hl. n. Vlak Os 9059 nejel v úseku Praha-Krč - Praha-Braník.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz