Diskuze

Negativní stanovisko policie zdrží omezení provozu na Americké třídě v Plzni

Tento měsíc se podle původních plánů měla odehrát jedna z nejvýznamnějších změn v dopravě v centru Plzně. V červenci se měla pro osobní automobilovou dopravu uzavřít část Americké třídy. Nová omezení však začnou platit pravděpodobně až v závěru srpna. Důvodem je negativní stanovisko policie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Jako obvykle, kdo tomu rozumí, nemá právo rozhodovat. Kdo tomu nerozumí, ten rozhoduje. Ale v Plzni je to jeden kopanec za druhým, proč a jak dlouho ještě?

1 0
možnosti
JS

J68a89n 72S57l62a83d50k31y

15. 7. 2021 13:04

Partička na magistrátu co má na starosti dopravu není schopná ani pořádně se řídit semafory, jak má potom zprůjezdnit Plzeň?

6 0
možnosti
PH

P93e79t61r 87H79r74a72b52á25k

15. 7. 2021 11:31

Chodníky budou ještě širší? Včera byla Klatovská totálně zasekaná až po Karlovarskou a tak se řidiči budou muset obrnit, neboť naše slavná radnici sice organizuje a nechává směřovat velkou část dopravy do centra, ale zároveň postupně uzavírá nebo omezuje některé komunikace. Nevěřím tomu, že západní obchvat tohle nějak výrazně vylepší. Severovýchodní obchvat bude vytvářet špunt u Stavebních strojů a navíc je v plánu ten úžasný nápad se zasypáním Rondelu, který to vše ještě krásně dobarví. V některých městech pochopili, že základem je omezit dopravu samotném centru a zároveň zajistit řidičům aut plynulý objezd města, popř. odstavná parkoviště s navázáním na MHD. Tento zcela jednoduchý a racionální postup zatím město z nepochopitelných důvodů neaplikuje. Někomu zřejmě vyhovují zácpy v městu.

9 0
možnosti
MK

Zácpy vyhovují nejspíš těm, kdo v nich denně jsou ochotni stát ;-D Já v žádných zácpách nikde nestojím, takže nemám důvod si stěžovat.

4 4
možnosti
RP

Vozobule má pravdu, půlku ulic zavřít a ostatní rozkopat alespoň na půl roku, jak je u nás pravidlem ;-D

5 0
možnosti
TN

Policajti mají občas rozum.

10 2
možnosti