Diskuze

Povolební jednání v Pardubicích se vyhrotila, hraje se o všechno

Co mohou jednotlivé partaje a jejich lídři při domlouvání budoucí rady města Pardubic ztratit, co chtějí získat a jaké přitom drží v ruce karty? Redakce MF DNES nabízí analýzu nezvykle vyhroceného koaličního jednání v Pardubicích s detailním pohledem na situaci ve všech osmi zvolených stranách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Je mi trapné, že jsem z Pardubic. Pod různými názvy šly Pardubice pod různými názvy do boje. Každý z těch čtyř chtěl být primátorem. Proč tyto uskupení nešly společně a získaly 10 hlasů?

Dvanáct dní se diskutuje o tom, kdo s kým půjde. Inu rozhodující jsou zřejmě peníze v dozorčích radách , zastupitelstvu, radě města. Zapomínají na to, že je platí občané města a že by již po 12 dnech od voleb mělo být jasno. Po 1989 byl nejlepší primátor Stříteský a v obvodech Heřmanský, Kňava a Srbek a Tomanová,

Po nic jen slabý odvar, jeden udělá parčík za Duklou, druhý si již nevšimne, jak to nyní vypadá a radši předláždí náměstí na Dukle, Jeden opraví kapličku sv. Anny a před dalšími volbami ji opraví. Proč vůbec vyhazovat ročně přes 50 milionů pro obvody, když stejně rozhoduje magistrát? Od roku 2000 by za tyto peníze mohl být

vybudován aspoň jeden obchvat. A tak se vrátím do minulosti, kdy byl starostou Bubeník a jeho dodnes krásné sady jsou mnohem lepší než milionové opravy Tyršových sadů.

0 0
možnosti
ZS

Jedná se všechno jen ne o Pardubice a občany.

0 0
možnosti
JV

Ministrová s Dvořáčkovou jsou kamarádky, jezdí spolu na dovolené, tak se netřeba divit některým věcem.

3 0
možnosti
JT

J74a72n 54T78a24r72a19b84a

16. 10. 2018 14:31

To je nepodstatné, Charvát ani Haas nejsou padlí na hlavu, aby lepili těsně nadpoloviční sestavy s vyděračskými manýry jako bonus. Navíc závislé na Brendlovi či Pelikánovi. Nezbývá jim nic jiného, než se dohodnout spolu. A to je bez Dvořáčkové.

2 0
možnosti
PK

Dejte to Bakajsovi a Pardubice jen pokvetou.

1 0
možnosti
EB

teď jste mě pobavil ;-D

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, jak se lidé z Dynama rozutekli do různých stran.

Za ANO: Salfický, Hrabal

Za ODS: Šebek

Za SPP: Martinec

Zajímalo by mě, jaké mají mezi sebou vztahy, když jdou proti sobě. A nebo to je čirý pragmatismus, aby vždy ovládli místa v radě a Dynamu pomohli.

1 1
možnosti