Diskuze

Boj ekologů proti přehradě na Bruntálsku pokračuje, obec se už tak nebrání

Proti územnímu rozhodnutí pro plánovanou vodní nádrž Nové Heřminovy na Bruntálsku se odvolaly tři subjekty, dvě ekologické organizace a obec, kde má vzniknout. Zatímco ochránci přírody dál stojí proti samotnému vzniku přehrady, obec žádá lepší propojení komunikací, v blokaci stavby nádrže už nepokračuje. Rozhodnutí má v rukou kraj.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Patrika a Děti Země, Hnutí Duha a další neziskovky jsme si vytvořili my, oni sami na to neměli dostatečný mozkový potenciál. Ale při představě, že ONI se založí, my je budeme financovat a živit až do smrti a za to nám oni budou podkopávat nohy? No kdo by tuhle ulejvárnu nebral, když si při ní může vylít i svoji žluč proti lidstvu... jen my pitomci, pracující co platí daně a co si stále myslí, že stát, právo a pořádek má nějaký smysl.

6 0
možnosti
Foto

Přehrada měla stát už před I. světovou válkou. Města pod ní jsou povodněmi trvale ohrožena. Pokud někomu vadí, že se zničí část obce, měl by si uvědomit, že po odsnu bylo zničeno 50% všech obcí v tomto okrese úplně a zbytek zdevastován.

5 0
možnosti