Diskuze

Nové ostravské odstavné parkoviště je zdarma, řidiči jej zatím míjejí

Veřejnosti slouží od čtvrtka parkoviště pro 118 aut, které Ostrava vybudovala za 23,3 milionu korun u tramvajové smyčky v Hlučínské ulici v Přívoze. Ačkoli je zdarma, řidiči ho zatím míjejí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Parkoviště v tzv zadeli Ostravy. Navíc vedle ghetta. Tam bych nezaparkoval ani tank. Ale zřejmě další malá domů.

2 0
možnosti

Účelově postavené parkoviště z městských peněz! Nedaleko sídlící nákupní centrum outlet aréna Moravia, parkovací centrum postavené z peněz daňových poplatníků jistě ocení.

1 1
možnosti
Foto

Jakože u outletu není kde zaparkovat? Ale no tak.

Ale jinak ano, jde o účelově postavené parkoviště, jen si na tomusí řidiči zvyknout.

2 0
možnosti
Foto

To jako že synek z Antošek nebo z Hlučina dojede na to parkoviště (předpokládám nehlídané ... v Přivoze hodně štěstí), sedne na lokalku a pojede nakupovat do Karolíny nebo kamsi jinam do centra? Tak to je hlína, to fakt bude fungovat.

6 0
možnosti

Parkoviště, tedy jen obyčejná plocha ke stání, za 23,3 milionu pro 118 aut?

Proboha, vždyť to je cena jak za garáž, skoro 200.000,- za jedno místo!!

To si zase někdo nasosal z erárních peněz.

5 2
možnosti

Obyčejná plocha ke stání? :) Pro 118 aut už je to celkem velká plocha, materiál a práce fakt levný není, konstrukce bude celkem tlustá nějakých 39-45cm minimálně, dále pravděpodobně se muselo i sanovat nevyhovující podloží, parkoviště musí být někam odvodněné = dešťová kanalizace, parkoviště musí být nasvětlené = veřejné osvětlení. Zrovna tu mám na stole parkoviště pro 22 aut (dlažba), s příjezdovou komunikací a zpevněnou plochou (asfalt), veřejným osvětlením a odvodněním a drobnými sadovými úpravami a rozpočtová cena je celkem 4m ;-) Stavební firma to udělá tak za 3,5. Takže x5 a jsme na těch +-20 mega. :-P

2 0
možnosti