Diskuze

Vařič pervitinu chtěl vyrobit osm kilogramů drogy a skončit. Už to nestihl

Policie v Ostravě zadržela 39letého muže, který bych schopen velmi rychle vyrobit velké množství pervitinu. Vyšetřovatelé mu zatím prokázali deset kilogramů drogy. Policejní zásahová jednotka vpadla k němu do bytu právě v době, kdy plánoval na jeden zátah uvařit osm kilogramů drogy a pak skončit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

K zadrženému muži policie sdělila jen to, že už v minulosti měl patálie s produkcí drog. „Chemik to však není,“ řekl Vašťák na dotaz ohledně jeho rozsáhlé výroby.

-------------------------------

Jelikož mu je 39 let, tak to Kalousek fakt asi nebude.

0 0
možnosti
JN

J96a65n 85N86ě77m20e95c

15. 8. 2018 13:41

Když měl dost odběratelů, tak to nebyla nárazová akce. Možná on půjčil svůj byt na dva týdny na sofistikovanou výrobu se sofistikovaným zajištěním všeho potřebného a sofistikovanou distribucí produktů. Aby se takhle spolehlivě a dlouhodobě dalo pracovat, musí být pro tyto akce zajištěno krytí na klíčových pozicích, tedy u představenstva družstev, kde se tohle stane, u policie v místě, kde se tohle může nahlásit, u všeobecných lékařů, kam by mohli dorazit lidé ze sousedních bytů s podivnými zdravotními potížemi. A jsou samozřejmě i sousedi, co rádi vypomohou, za to malé riziko tolik slíbených peněz, to se dá, ne? Krom spolupracujících jsou ještě sousedi nevšímaví a pak ti, co se dají zastrašit. A proto jsme s těmito varnami tam, kde jsme, a budeme tam asi na věky věků.

0 0
možnosti