Diskuze

Nejtěžší je trefit nákup, říká dobrovolnice, která pomáhá seniorům

Už od několik týdnů chodí Renáta Gajová z Ostravy pravidelně nakupovat potraviny a další potřebné věci pro místní seniory, kteří jsou kvůli koronavirovým omezením nuceni zůstávat ve svých domovech. Je jednou ze stovek dobrovolníků v celém Moravskoslezském kraji, kteří v současnosti pomáhají těm, kteří to nejvíce potřebují.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NG

Já jsem párkrát nakupovala starým lidem, nebyl žádný problém. Napíšou, co chtějí, a oproti zhýčkaným mladým neremcají, ani je nenapadne posuzovat rozpukaný chleba, jaknapadlo Pavla Pokorného. To byl od něj asi pokus o vtip, ale popis zkušeností těžko.

2 0
možnosti
PP

"senioři zvyklí kupovat" - ještě se mi nestalo, abych nakoupil starým lidem dobře, kritizovali mi chleba (byl moc rozpukaný a tmavý), a hlavně, chtějí zboží zásadně v akci a to by znamenalo oběhat všechny prodejny široko daleko, jak to dělávají oni, nebo se na každé zboží mobilem ptát..

0 0
možnosti

Mám zkušenost, jako paní Gajová, řeknou si, co chtějí a když přesně ta věc není a koupím něco podobného, tak jsou rádi, že je to vyřešené a spíše je jim skoro trapné ty nákupy chtít. Nikdy jsem se nesetkal s nespokojeností. Mají prostě normální myšlení ve starších tělech, to je všechno. Rádi by si všechno zařídili sami, ale když to nejde, jsou opravdu vděční za pomoc.

3 0
možnosti