Diskuze

Místo vlaků s uhlím kamiony. Kvůli obnově teplárny hrozí nárůst dopravy

Společnost Veolia získala povolení EIA na nové kotle do přerovské teplárny. Do tří let slibuje méně škodlivin ve vzduchu. Jenže zatím není jasné, kde vezme nová paliva, která mají nahradit uhlí, ani jak je sem dopraví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Ekologie, ekolologické normy, ano a co vypouští do ovzduší místní chemička? To není škodlivina????

0 0
možnosti
VF

Tak to by mne zajímala jaká je bilance škodlivin

Stará technologie + dovoz uhlí vlakem = kolik škodlivin celkem

Nová technologie + dovoz paliva auty = kolik škodlivin celkem.

Tak nějak mi něco říká že varianta B nebude pro občany města přívětivější

0 0
možnosti
P"E

Tato francouzská společnost je jedna z nejhorších a jsem rád, že ukončila činnost v tuzemské autobusové dopravě i když nástupci také nevěřím. Vodovody v Praze k ní mají svěřené vše a to je špatně! Proto také dochází k častým haváriím. Zásobování vodou je přeloženo nebo nahrazeno cisternou až po několika urgencí. Jsem rád, že nejsou dodavatelem elektřiny protože to by půlka Prahy nefungovala! Tahle firma toho má zbytečně mnoho a nezvládá to a to chtěla dříve ještě působit v telekomunikacích. Děkuji moc, že se tak nestalo sami víme jak špatně si vedou ostatní. Snad tedy Cargo vyjede brzy a spojí nejdůležitější místa mě se líbí nejdelší železniční trať ze Španělska do Číny kterou vlak ujede za 16 dní.

3 0
možnosti
KV

Ať se národu zodpovídá ten, kdo tuto firmu "vybral" ve veřejném výběrovém řízení pro "hospodaření" s majetkem v České republice.

Jen kasíruje, vyvádí peníze ven a minimálně investuje do zařízení v ČR.

1 0
možnosti