Diskuze

Sehnat zubaře stálo obec na Šumpersku skoro tři miliony za ordinaci a byt

Celkem tři roky sháněly Štíty na Šumpersku nového stomatologa. Teprve až pro něj opravili byt a vybavili ordinaci, což dohromady stálo 2,7 milionu korun, podařilo se jim lékaře zajistit. Podobné starosti přitom mohou brzy mít i další odlehlé části Olomouckého kraje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

A proč ne? Vyřešili to dobře. Byt i ordinace jim přespokládám zůstane a jak jinak by tam zubaře dostali? Bohužel je tu problém sehnat zubaře, zubaři nepřijímají nové pacienty a to mnohdy ani děti svých pacientů a sehnat zubaře pro dítě, když ho ten váš nevezme je nadlidský úkol...

0 0
možnosti
KL

tak jedu do Sumperka, ne? vzdyt je to kousek a zrovna zubar není nijak akutni zalezitost. ja jezdim za svým zubarem 330km.

0 0
možnosti
JK

Jenže oni ani v Zábřehu ani v Šumperku zubaři nepřibírají pacienty. Celkově je to v regionu problém.

0 0
možnosti
VM

Všechno fajn, až na to že pan doktor se v azbuce jmenuje Юрий Шиман, což je v české transkripci Jurij Šiman. (Doufám, že se ta azbuka v textu zobrazí, pokud ne, není chyba v mém vysílači.)

0 0
možnosti

je to logické. Když chce zubař někde začít (a to ne tak, že prodá jinde zavedenou praxi), tak prostě peníze na rozjezd nemá.

3 0
možnosti

Kdo ta ghetta vytvořil ?

0 0
možnosti
TT

Aby chudášsi netrpěli, když jim tak strašně moc chutinkají dobrůtky a stejně musí dodržovat pitný režim, na což je nejlepší limonádička. :-P:-P:-P

0 8
možnosti
PD

máte nějaký zdravotní problém?

1 1
možnosti
JT

Hmm, 3M . to se jako Mladí Frontě zdá moc ? Náhodou jsou na Šumpersku šikovní, v Práglu by za to sehnali možná tak 1+kk bez ordinace.

3 0
možnosti
PJ

P38e76t98r 35J33a94r56o48š

30. 1. 2019 12:01

Predpokladam, ze byt i ordinace jsou obecni prostory. Jednalo se pouze o opravy a vybaveni ordinace. Tzn je tam v pronajmu.

0 0
možnosti
ČB

"Přichází z Podkarpatské Rusi na pomezí Ukrajiny a Rumunska", takže maďar? ;-D

Ale pro malé obce je to asi celkem optimální řešení, ordinace je jejich i s technikou, takže jim zubař tak snadno nezdrhne a pokud ano, zase snáze najdou jiného díky zařízené ordinaci. Rozumné řešení

0 0
možnosti
RN

"Bonusem je, že lékař umí česky"

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PD

chodíte do lékárny? tam už na rodilého čecha málem nenarazíte, bu ́d Slováci, nebo ukrajinci

0 2
možnosti
RF

Bavil jsem se s naší zubařkou, okraj Prahy. Je mladá a velmi šikovná, zaměstnaná u staršího zubaře, kterému patří 3 ordinace s vybavením v domě (tzn. její odměna se moc neodvíjí od toho, kolik jí pacienti za výkony zaplatí). Pochází z nějaké vesnice u Ostravy. Povídala, že domů se vracet nebude. Že v té oblasti všichni chtějí jen práci na pojišťovnu a ona chce využívat nejnovější technologie a postupy, které většinově pojišťovna neproplatí. Nejlevnější varianta většinou není ta, co vydrží nejdéle... Nelíbí se mi to, ale dá se to pochopit.

0 0
možnosti
PJ

P87e10t75r 62J71a68r84o14š

30. 1. 2019 9:20

Tak jiste. Kdyz se chce automechanik vrtat v Lambech, taky nepujde do dilny v Dolnich Kotehulkach.

0 0
možnosti