Diskuze

Nová paleo pekárna nabízí pečivo bez obalů a bez éček

Pekárna, ve které jsou na prvním místě kvalitní suroviny a produkty místních farmářů, ale i nulová éčka či minimální obaly, vznikla v Šumperku. Její zakladatelkou je Lucie Smolíková ze Šumperka, která ji vede se svou matkou Halkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JK

No, já si raději dám chleba ze žitné mouky od místního "nepaleo" pekaře a mandle si nechám na cukroví. :-)

0 0
možnosti
DH

Určitě zajímavá alternativa, ale to jim jako místní farmáři dodávají kokosovou, mandlovou a banánovou mouku a datle?

7 0
možnosti
JP

Z mistni paleo farmy :-)

0 0
možnosti