Olomoučtí strážníci zasahovali proti muži, který v jednom z olomouckých bytů...

Olomoučtí strážníci zasahovali proti muži, který v jednom z olomouckých bytů vyrazil dveře, poté uvnitř ničil vybavení a napadl obyvatelku fackami a kopanci. | foto: Městská policie Olomouc

Opilý muž vyrazil dveře bytu, ženu uvnitř napadl kopanci a fackami

  • 6
Agresivního muže, který se násilím dostal k ženě do bytu, ničil jeho vybavení a nakonec obyvatelku napadl, museli pacifikovat olomoučtí strážníci. Opilý útočník poté skončil na záchytce a nyní jeho řádění vyšetřuje policie.

Hlídka vyjela k domu v olomoucké Sokolské ulici ve čtvrtek před šestnáctou hodinou.

„Na místě strážníci zadrželi sedmadvacetiletého muže, který nejprve vyrazil dveře od bytu a poté v něm začal poškozovat vybavení. Dále uvnitř napadl čtyřiadvacetiletou ženu, a to několika fackami a kopanci do žeber,“ uvedl mluvčí olomoucké městské policie Petr Čunderle.

Protože byl útočník zjevně opilý, skončil následně na záchytce, kde mu přístroj při dechové zkoušce naměřil 2,32 promile alkoholu. Muže navíc může čekat ještě i další trest.

„Případ si kvůli podezření ze spáchání trestného činu převzala policie,“ potvrdil Čunderle s tím, že motiv mužova řádění se strážníkům zjistit nepodařilo.