Diskuze

Polský náklaďák vezl do Olomouce půldruhé tuny masa bez dokladů i ohlášení

Další zásilku masa, ke které chyběly potřebné dokumenty, a navíc byla převážena bez řádného ohlášení kontrolorům, se podařilo odhalit celníkům na Olomoucku. Vezl ji nákladní vůz z Polska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HJ

Tak to je pro příslušného restauratéra docela slušný kšef, za mě ovšem vražedná trojkombinace - KEBAB jako polotovar z POLSKÉHO HOVĚZÍHO a navíc dovezeného NAČERNORvRv

0 0
možnosti
FK

Jak jsou ti naši podnikatelé chamtiví. Klidně by nás nechali trpět jen, aby měli jistou marži. A vůbec by jim nevadilo, že Polák nemá certifikát. Kde není poptávka, není nabídka. Můžou za to naši lidi - takové máme spoluobčany.

2 0
možnosti
JT

J11a97n 19T31a55r42a54b70a

27. 2. 2019 6:45

Proč podnikatelé? Chamtivý je občan- spotřebitel, který nechce zaplatit za kvalitní potraviny a poptává levný šmejd. Proto ho jsou české supermarkety plné. V chudším Maďarsku ani Polsku nic takového na pultech není.

1 3
možnosti
KV

K17a65r15e92l 73V68á25l28e47k

26. 2. 2019 18:00

Kdyby čeští hospodští i někteří větší odběratelé nepoptávali levné maso, tak by se sem ten odpad netahal.

Zajímavé jistě budou kontroly u větších dodavatelů masa a výrobků z masa, a uzenin,

ktreří ten nakažený masový odpad přeprodali za jistě vysokou cenu do veřejného stravování, nemocnic , jídelen. Jistě vedení buď o tom nevědělo a nebo to udělalo záměrně a kvalitní, určené kvalitní maso bez EET prodalo známým hoteliérům.

1 0
možnosti
JH

to je ale blábol nesmyslů

3 0
možnosti
KV

Bohužel v ČR je problém velkých řetězců a zpracovatelů. Obě skupiny chtějí hodně vydělat. Tak se stane, že narazíte na svých cestách po Česku na krásný pasoucí se skot ale majitele vám většinou reknou, ze za ty české výkupní ceny neprodávají. Veskere stádo vyvážejí do Rakouska, nebo Německa. A k nám jde bordel odjinud.

8 0
možnosti
JH

k nám jde jen to co si obchodník objedná

2 2
možnosti
Foto

kebabový válce jsou z telecího. salmonela nebyla zjištěna v teletníku. jeden dovozce nemá v pořádku papíry a už máme článek do idnes :-)

1 2
možnosti
JH

kebabový válce jsou skopové, kuřecí, vepřové i jehněčí .......

3 0
možnosti
BD

Prostě někteří zemědělci prodávají produkci místo velkoodběratelům i přímo do hospod a přímo spotřebitelům a obcházejí tak nikoli veterinu, ale slavné EET a daně na obou stranách. Ti zemědělci 5 prasat prodají a jedno si nechají pro sebe a stejně tak s hovězím. O nákazách to fakt není.

0 5
možnosti
JT

J71a21n 57T20a55r57a83b70a

27. 2. 2019 6:52

Koukám že v jednoduchosti myšlení krása fakt není.

2 0
možnosti
VH

Je to úplně stejný podvod jako byl s lihem . No a pár nenažranců to prošvihlo .

5 0
možnosti
MK

To bude ale dobrej kebab ;-D

A teď ještě k tomu barevnej

3 0
možnosti
KN

To skoro vypada, ze staci zcela nahodne zastavovat polske chladici nakladaky, a s pomerne slusou pravdepodobnosti odhali nejakou smelinu.

Tak at se pak Polaci nedivi, ze se na potraviny od nich divame skrz prsty, tech afer uz bylo fakt hodne.

8 0
možnosti