Diskuze

Silničáři nezískali všechny pozemky pro obchvat Bludova, vyvlastní je

Pět pozemků na trase obchvatu Bludova na Šumpersku chce nechat Ředitelství silnic a dálnic vyvlastnit. Jednání s majiteli nejčastěji zkrachovalo na ceně. Plánovaný úsek naváže na páteřní trasu z Mohelnice do Šumperka, jež je životně důležitou spojnicí jihu a severu Olomouckého kraje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RD

Reálnější je pravý opak. Cena oproti "dohodě" prudce naroste. V 89 se vycinkal kapitalismus, je načase přestat brečet nad tržním chováním občanů. Naopak, je chvályhodné, že občané znají svojí cenu a cenu svého majetku. Vyvlasťnování je relikt socialistické éry.

Doporučoval bych zasaženým občanům konzultaci o postupu s majitelem pozemku u tzv. Prodloužené Rudné.... JE více než pravděpodobné uřední chybování v procesu schvalování. Stačí oběvit, napadnout a chránít svá občanská práva.

Přeji občanům zastrašovaným ŘSD mnoho sil při boji se státním aparátem, jednajícím z pozice síly a nadřazenosti (s podivem stejné jednání jako před 89).

0 0
možnosti
VF

To je furt stejné ať je to kde chce.

ŘSD jedná z pozice síly arogantně, lidi na to neslyší a z trucu to prodlužují co to jde.

2 1
možnosti
TJ

No jako pro obyvatele Bludova to bude úleva, ale napsat, že je to klíčové pro sever kraje, to chce hodně velkou představivost...Protože sever je dál, až za sedlem....;-D

2 0
možnosti
JK

Nakonec se stejně vyrazí tunel pod sedlem.

1 0
možnosti