Pětadvacetiletý Petr Bílek utekl z nestřeženého pracoviště v pátek kolem sedmé...

Pětadvacetiletý Petr Bílek utekl z nestřeženého pracoviště v pátek kolem sedmé hodiny večer (16. června 2018). | foto: Policie Liberecký kraj

Českolipští policisté pátrají po uprchlém vězni. Neměl by být nebezpečný

  • 1
Českolipští kriminalisté pátrají po uprchlém vězni. Pětadvacetiletý Petr Bílek uprchl z nestřeženého pracoviště ve Stráži pod Ralskem okolo sedmé hodiny večer. Muž by podle policistů neměl být ozbrojený ani jinak nebezpečný.

Z věznice ve Stráži pod Ralskem uprchl vězeň. Z nestřeženého pracoviště utekl pětadvacetiletý Petr Bílek v pátek kolem sedmé hodiny večer. Ve vězení si odpykával trest za majetkovou trestnou činnost. 

„Neměl by být nebezpečný ani ozbrojený,“ uvedla mluvčí libereckých policistů  Vladimíra Šrýtrová. 

Bílek je vysoký přibližně 180 centimetrů, je štíhlý, má blonďaté vlasy a vypadá přiměřeně svému věku. Na předloktí ruky má tetování. 

„Opatření, která se v souvislosti s jeho vypátráním dosud realizovala, veškeré prověrky na místech možného výskytu, byla zatím neúspěšná. V případě, že někdo zaznamenal jeho pohyb nebo ví, kde se nachází, ať kontaktuje linku bezplatného tísňového volání 158,“ doplnila Šrýtrová.

Muž uprchl z věznice ve Stráži pod Ralskem.

Muž uprchl z věznice ve Stráži pod Ralskem.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz