Diskuze

Riviéra jako u souseda. Libereckou přehradu ozdobí mola i lepší cesta

Čistá voda, upravená cesta, dřevěná mola, nové lavičky. Liberecká přehrada má naději, že za pár let bude patřit k jednomu z nejvyhledávanějších míst ve městě, jako je tomu v sousedním Jablonci nad Nisou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta zaplivaná liberecká nádrž nedožene Jabloneckou přehradu ani za 100 let...

0 0
možnosti
MM

Nerozumím Korytářově větě "nejvíce peněz padne na výstavbu domácích čističek...." To jako, že město zaplatí lidem domácí čistírny, aby ráčili přestat sr.. do potoka čti vypouštět nedostatečně vyčištěné odpadní vody do vodoteče?

Žil jsem v domnění, že kdo nemá patřičně účinnou čistírnu, musí mít uzavřenou jímku, jejíž vyvážení do ČOVky má být schopen kontrolujícímu orgánu ŽP doložit.

0 0
možnosti
ZH

Kanalizace fajn, ale jinak ať to radši nechají být, po tom, co předvedli v lese nad přehradou s projektem Zelené srdce Liberce se dá čekat, že to bude akorát horší. Tam zničili vyšlapané cesty, které léta bez problémů fungovaly, a udělali cesty, kde okamžitě voda vymlela půl metru hluboké strouhy, a vůbec nejlepší nápad byly dřevěné schody a koše, které kloužou, už teď hnijí a rostou z nich houby. V deštivém Liberci vskutku geniální nápad. Pětiletou udržitelnost to nějak přežije a pak to půjde do...

3 0
možnosti
VJ

No, no! Tak třeba kavárnu Pošta již oživit chtěli, stejně jako z kavárny Nisa se ještě nedávno pokoušeli udělat kavárnu programovou. Zkrachovali pro nezájem. Jestli to není hlavně tím, že v Jablonci místo jenom věčné rádoby světaznalecké kritiky město podporují.

Porovnejte počet akcí a návštěvnost.!

A to nejen, když je to u radnice "zadarmik"

1 0
možnosti
LP

Jablonec je dávno napřed před Libercem, nejen v tomto. Synerland může jen závidět.

4 1
možnosti
PS

A to ještě až vám tam Stolín postaví nějakou hezkou krabici od bot... ;-D

6 0
možnosti
MK

Doufám, že ji tam nepostaví.

0 0
možnosti
MN

M12a28r43t56i34n 47N92o73v93ý

31. 8. 2017 13:38

Ještě by mohli slíbit, že otevřou kavárnu Pošta, jinak bych se necítil jako před volbami :D

5 0
možnosti
PM

P96e81t31r 97M78u46n97z67a39r

31. 8. 2017 13:47

To musíte na policajty, ti to vlastní. Nevím proč to nepronajmou, jaké mají podmínky, že nenašli žádného nájemce. Nevěřím, že by to nikdo nezkusil, kdyby byly férové podmínky.

1 0
možnosti
FS

Celé roky se kašle na běžnou údržbu jako je oprava cest či péče o zeleň. A pak hurá projekt s dotacemi za 60 Mega. A pak zase nebude ani na běžnou údržbu.

8 0
možnosti
MB

To už je jak seriál... co nějaké volby, to se vytáhne téma "přehrada" a je o čem povídat, co naslibovat, zaplatit projekty...až do fáze odložení do období před dalšími volbami... komedianti hloupí...TFUJ

9 0
možnosti