Diskuze

Bude tu odkladiště, bojí se Frýdlantští. Jejich nemocnici přebírá liberecká

Nemocnici ve Frýdlantě přestane provozovat soukromá firma. Od 1. července přejde pod Krajskou nemocnici Liberec, pod kterou už spadá i nemocnice v Turnově. Krajští zastupitelé tento krok posvětili 35 hlasy z celkových 37.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J91i18ř66í 85E83r25b71e97n

26. 4. 2019 8:47

Mimochodem pokud chcete frýdlantsko nějak pozvednout, musíte tam přilákat ekonomicky činné lidi - musíte tedy mimo jiné umožnit dobrou dopravní dostupnost do zaměstnání apod. Ekonomiku regionu sráží dost hluboko třeba fakt, že osobní vlaky nemohou přes hranice, stejně jako třeba na broumovsku. Například poválečným zrušením provozu z Jindřichovic je postiženo celé okolí trati dodneška. Zavřete jednu trať a kaskádovitě zlikvidujete celé navázané okolí...

2 0
možnosti
Foto

J95i95ř97í 74E38r26b68e85n

26. 4. 2019 8:44

Pořád lepší následná péče než žádná péče. Vždyť o co jde? Pacient podstoupí v Liberci nějaký náročnější výkon se špičkovou akutní péčí, a až bude po zákorku stabilizován, převezou ho do Frýdlantu na doléčení a rekonvalescenci. A zatímco v Liberci hned po operaci by za ním návštěvy stejně ještě nemohly, pak ve Frýdlantě už je jeho stav stabilizovaný a můžou tam lidi chodit, budou to mít blíž.

0 0
možnosti
OK

Žvaněj a žvaněj a žvaněj...

1 0
možnosti
Foto

Hlavní, aby přežila alespoň jako LDN ev. rehabilitace. Viz třeba Dačice. Samozřejmě, že v malinkém Frýdlantě nebude nikdy CT , nukleární magnetická resonance či koronární jednotka.

3 0
možnosti