Diskuze

Posekejte zeleň, žádá primátor Liberce v dopisech soukromé majitele

Liberec chce donutit majitelé některých soukromých pozemků, aby z nich odstranili hojně bující zeleň, která hyzdí ráz města. Přimět je k tomu mají dopisy od primátora.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J12a25n 15P79u14l52e54c

28. 8. 2020 12:00

A proč? Vždyť pro přírodu je neudržovaná zeleň vůbec to nejlepší. Proč máme furt všude sekat?

0 1
možnosti
MJ

A já žádám město aby si příště laskavě rozmyslelo uzavření poloviny nejdůležitějších ulic v Liberci. Jako člověk co se živí řízením mám denně o desítky kilometrů větší nájezd kvůli Londýnský, Orlí, Klášterní, nemluvě o Stříbrném kopci, kam musím udělat 5km obkliku přes cestu kde projede sotva 1 auto. Nebo Strakonická, dole je bídně položený zákaz vjezdu ale že je to slepá ul. nikde ani zmínky. Zákaz v ul. Holečkova jsem ani neměl vůli respektovat, měsíc jsem tam projížděl kolem hromady písku ale nikde nikdo, žádná rozkopaná silnice, nic. S Jabloneckou to vypadá asi taky do vánoc 2021, že? A největší prasárna všech prasáren, nájezd z rychlostky od Jablonce na Hrádek. Ani nemohu uvěřit že je to již rok, co se denně vystavuju riziku ne uplně hezké nehody, kdy se musím ze stopky rozjet na 90km/h. Pro ty, kteří ještě neví, prosím uhejbejte do levého pruhu pokud možno, stále spoustu lidí, kterým to nedojde.

0 0
možnosti
PH

V Ruprechticích proběhla první a zatím jediná seč městských pozemků až na konci června. Plevel měl výšku až 1.5m. Vypadalo to zde jak v džungli. Na křižovatkách se nedalo z auta pořádně rozhlédnout, když jsem si na dětském hřišti sedl na lavičku, tráva prorůstala skrz ní. Město by mělo začít u sebe, potom se vozit po ostatních.

1 0
možnosti
SN

Křoví pavlovickyho kauflanu je nebezpecne. Primo v krizovatce, kde mate davat prednost tomu, koho nevidite pres krovi.

2 0
možnosti
MK

Nahlášeno v aplikaci Marushka. Pozemek není v majetku města :-/

Je potřeba napsat na Kaufland.

0 0
možnosti
JP

primátore a co dál?

Jeden jsem poslal již před rokem a doteď nemám reakci,“ dodal Zámečník.

0 0
možnosti
LK

Já bych zase zdvořile požádal město aby si pokacelo ty náletové břízy co rostou na okraji ulice U Besedy čili v centru. Vypadá to už jako improvizovaná alej.

1 0
možnosti
MM

Je dobré zamést si před svým prahem. Včera jsem procházel po městském pozemku, který se prvního posekání dočkal "UŽ" v úterý. :-P

Btw: Pro jistotou jsem kouknul do katastru, že je fakt města a je.

0 0
možnosti

Zdvořilostní dopisy jsou vyhazováním peněz města a ztrátou čásu starosty. Lidi nekašou na sekání svých pozemků, protože o jejich existenci neví. Kašlou na to, protože jim je to jedno. Takže ne starosta, ale příslušný odbor životního prostředí má poslat dopis i s oceněním za nepéči.

1 1
možnosti
PK

Zlý primátor. Chudáci broučci přijdou o své domovy.

1 1
možnosti

Blábol

2 nebo 3 seče ročně nikomu a ničemu nevadí.

1 0
možnosti