Diskuze

Nechci dělat mizernou mouku, říká mlynář a chce prorazit do řetězců

Nechci být nejlevnější, ale nejlepší. Krédo, které provází majitele mlýna ve Svijanech Daniela Pernera už řadu let. A mlýnu Perner se daří. Dnes patří mezi největší producenty mouky v Čechách. Semele jí tolik, že ještě zbývá na vývoz. Denně odjede ze Svijan dvacet plně naložených kamionů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J27i60ř60í 58V77o71l15e53k

20. 8. 2018 4:53

Spolu s pekařem Bláhou největší nohsled Babiše v Libereckém kraji

1 0
možnosti

Nic, nejsem technolog. Laicky to okecavat nebudu:-)

0 0
možnosti

V62í18t 38P78r94č86í53k

18. 8. 2018 23:47

Tento PR článek, který je vlastně takovou skrytou propagací Agrofertu a má ospravedlňovat praktiky našeho dotačního velkozemědělství, vůbec nemá smysl číst.Rv

2 2
možnosti

Rozumný člověk.

1 3
možnosti

J26i59r91k39a 28K16ř26í33ž

18. 8. 2018 18:05

Tak už jen jeho názor na kolektivizaci a znárodnění mluví za vše....asi TOP rodinka z minulého režimu.

1 3
možnosti
Foto

Konkurenci pomluvit nezapomněl,říct že se zdraží mouka,i když máme obrovský přebytek obilí,také nezapomněl,pochválit Babiše a komunisty také ne.O ošetřování zrna Randapem,aby líp schlo nic,ale zato ví,že knedlíky se už skoro nejí,svíčková jen občas z nostalgie.Asi proto jsou v obchodě,kam vozí dobré knedle,ty knedlíky hned vyprodané.Samozřejmě celiny bez hluboké orby,bez hnojení mrvou,to je potřeba.Stačí postřkat chemií aby strniště shnilo a udělat jen podmítku,co nejlevněji.Že chybí voda,protože ji taková tvrdá půda nevsákne?Neva,ale sype to.Že se hladká mouka zdaleka nehodí na veškeré pečení?No a co,v Německu také jinou než hladkou neznají.Víc takových podnikatelů,pardon,tak ještě dva stačí,babiš nerad konkurenci.

8 4
možnosti

Panu mlynari bych popral, aby na nej nezaklekla financni sprava.

1 5
možnosti
Foto

Nezaklekne,ten je s Babišem jedna ruka,mají to rozdělené,Babiš separáty,on otruby.

2 4
možnosti

K68a28r53e13l 87N17o67v73á43k

18. 8. 2018 16:27

Sakra sakra, to zní až moc hezky, kdy to koupí Babiš?

0 1
možnosti

myslim ze je to zajimavi clanek . nekomu muze prijit pan podnikatel namyslenej namacrovanej a ja nevim co jeste. tady v cechach se sebevedomi nenosi. hned si frajr s rypakem nahoru. ale vse o cem pan povida dava smysl. obal od mouky je fakt slabej, trh si zada celozrne mouky, špalda je opravdu v kursu a knedlikum uz take zvoni umiracek. boom retezcu byl po revoluci obrovskej. ale lide se dnes vraceji k nakupum v klasickem pekarstvi a reznictvi. ono ma sve kouzlo kdyz vas obslouzi prodavacka v pekarne ke ktere chodite kazdy den a nikdy se nemraci . a chodite si do stejne pekarny pro pecivo 10 a vice let..... lide uz zacali koukat i na kvalitu........

1 2
možnosti
Foto

Ano,je třeba do obalu namontovat kus plastu,zakázat nedělní vepřo knedlo zelo,ze špaldy nabouchat hromady špaget,takže bude vepřo zelo špago,ke svíčkové makaróny a o švestkových knedlících si necháme zdát.Anebo rovnou přejdem na brouky ve špaldovém těstíčku.Dobrou chuť,koupím si hrubou mouku na knedlík u konkurence,sice nebudu jíst moderně,ale pošmáknu si,bambusové výhonky rád přenechám těm superzdravým.:-P

4 0
možnosti

R^

ad kolektivizace - v USA nebo v Austrálii jsou velké farmy běžné, proto má nesmyslné párhektarové západní zemědělství tak velký strach z amerických potravin.

Německo, Rakousko,.. vše je závislé na dotacích, a ani přes ně by proti mohutným americkým farmám nemělo šanci.

3 2
možnosti

Tak si porovnejte krajinu Rakouska a prerii v USA.

2 1
možnosti