Koncert The Tap Tap se koná 20. ledna od 19 hodin

Koncert The Tap Tap se koná 20. ledna od 19 hodin | foto: Dan Suchánek

V Mánesu se večer koná Párty na kolečkách, hrají The Tap Tap

  • 0
Po účinkování na tuzemských i zahraničních festivalech či koncertu ve Státní opeře Praha si soubor The Tap Tap našel čas i na vystoupení při výstavě Play. Koncert se koná ve čtvrtek 20. ledna od 19 hodin v pražské galerii Mánes.

Soubor The Tap Tap založil v roce 1998 Šimon Ornest a jeho členy jsou studenti a absolventi škol pražského Jedličkova ústavu. Kapela už má za sebou vystoupení na festivalech Mezi ploty či Rock for People, znají ji také návštěvníci německých či lucemburských akcí.

S The Tap Tap pravidelně vystupují například Dan Bárta, Tomáš Hanák i Zdeněk Svěrák. Na albu Párty na kolečkách se skupinou spolupracoval David Koller, Matěj Ruppert, Ewa Farna, Kamil Střihavka, Ondřej Hejma a Jaroslav Svoboda.

"Naše muzika je založená na rytmu, takže se těšte na taneční večer plný pozitivní energie," vzkazuje kapela s tím, že zazní písničky právě z nové desky. Ty obvykle vznikají na pravidelných zkouškách v Jedličkově ústavu.

"V současné době se členové The Tap Tap připravují na 8. ročník tradiční benefiční akce v divadle Archa, která se koná 29. ledna, a velké turné po Českých centrech v zahraničí," doplnil za organizátory výstavy Play Ondřej Wald.