Diskuze

Lewinská? Živý zlý sen, píše Clinton

Celých sedmdesát stran věnoval Bill Clinton ve svých memoárech nazvaných Můj život skandálu s Monikou Lewinskou. Americký exprezident označil sexuální aféru za živý zlý sen. Podle něj se jednalo o spleť klamání vlastní rodiny a své země, za která se stydí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pinguinone

7. 7. 2004 9:08
..jo Hillary..
..zapracovala...
0 0
možnosti

OldFaker

7. 7. 2004 8:59
Mladá Fronto!
V anonci na tento článek píšete rusky : Paměti Clintona... Příště prosím: Памяти Клинтона...
0 0
možnosti

ramese

23. 6. 2004 1:20
Jo Jo
zive na Oprah byl pekny rozhovor s nim ;o) uz v pul pate naseho NY time bylo prodano na 1 000 000 vytisku teto knihy, na podpisy se zde stoji ldouhe frotny. Clinton si odletel do Chicaga na zive vysilani Oprah a hned po vysilani odletel zpet do NY kde v Halemskem knihkupetstvi od 630 pm podepisuje svoji knihy My Life. ted je zde 7:16 pm a news ukazuje opet dlouho frontu i kdyz zde mrholi a je posmurno! BTW k te aferce nebyl jediny  kdo mel preci milenku ... JFK byl namoceny take.. Jde jen o to ze ho potrebovali discriminovat atd O pribrkanym Bushovi a jeho valce je vse ok, Bush je ten ktery by se mel opravdu stydet vzdyt mu sam Clinton rikal ze se chysta utok na USA a Bush zmenil tema hovoru! Take se vubec nemluvi o tom ze Bush pomohl rodine Usama Bil Ladena uteci z USA! To si je myslim dosti velky pruser. Jak by se na to koukali cesti obcane kdyz by vyslo na jevo ze Klaus pomohl uteci rodine Ladina z ceska a tvaril se jako by se nic nedelo!
0 0
možnosti

OldFaker

7. 7. 2004 9:05
A vy si takový scénář neumíte představit?
Když ta dementní Benda by si klidně pozvala do republiky Pinocheta...? To je pořád stejný scénář - chci-li si vyřídit účty s neposlušnými lidmi ve své sféře zájmů, pomohu někomu, kdo si to s nimi vyřídí způsobem, jaký by v zemi "zadavatele" neprošel... Režimy v celé Africe, Latinské Americe a Asii jsou, v intencích Monroeovy doktriny, tímto způsobem ovládány ....
0 0
možnosti