Diskuze

Žbirka: Paul mi přehrál novou píseň

Zpěvákovi Miroslavu Žbirkovi se splnil životní sen. Za scénou pražského T-Mobile Parku se setkal s Paulem McCartneym. Rozhovor se vedl na různá témata. Navíc mu jeden z nejslavnějších skladatelů všech dob přehrál novou píseň.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mafa_mafa

7. 6. 2004 23:02
Miro,
mam rad tve pisne, mam rad tvuj melodicky romantismus, vim i jaky jsi, jelikoz jsem byl nejednou osobne pritomen tvemu nataceni v poradech Ceske televize. Vim, ze nenosis nos nahoru a odpovedel jsi na moje pozdravy, kdyz jsme se parkrat potkali na jedne chodbe, protoze slusni lide to tak proste delaji. Pri cteni o tvem setkani s mistrem jsem mel nevyslovitelnou radost, tak jsem ti to pral:-! Kdyz jsem cetl, ze exbrouk bude Praze, hned me napadlo, ze tam nekde pobliz budes i ty:-) Zajiste nelze snadno popsat, jak silny zazitek to je, a nikdo z dnesnich mladych nikdy nepochopi, jak uzasne je cloveku, setkajici se po mnoha letech se svetovou legendou sveho mladi, dokud sam nezestarne a nebude pritomen podobnemu setkani. Totiz takove fandovstvi, co po letech neutucha, se ani vzdalene nepodoba povyku zadne z mydlovych bublin dnesni doby ala Superstar, na nichz jsou vychovavani "ti mladi", nase chlouba.
0 0
možnosti

MartinaND

8. 6. 2004 10:27
Re:
naprosto s tebou souhlasím. Jenom bych chtěla trošku poopravit tvůj názor na věk fandů: mi je 25 a Beatles se vším, co k tomu patří, baštím už od 9. Na koncertě jsem byla, nic mi v tom nemohlo zabránit a byl to pro mě ŽIVOTNÍ zážitek. Všechny ty kecaly, co tady remcají na zabahněné boty a špatnou organizaci - která evidentně přehlušila jejich zážitky z koncertu, upřímně lituji - asi neví, co to je, když se ti splní "nesplnitelný" sen.
Na koncertě vedle nás stála těhotná paní - bavily jsme se o tom, že fanoušky je třeba vychovávat už od prenatálního věku. Kousek od nás seděl na klíně své maminky asi dvouletý chlapeček, na hlavě měl blikající tykadýlka, v ruce malou plastikovou kytaru, očička přilepená na pódiu a prstíky mu po hmatníku jezdily jako starému rockerovi. Někteří si to prostě umí užít...
0 0
možnosti

vojta6

7. 6. 2004 22:58
Článek se měl jmenovat jinak
Nic proti Žebírkovi ani Siru Paulovi.
Ale článek se měl jmenovat takto:
Žebírko: Paul mi dovolil mu vyssát úd.
0 0
možnosti

zgrossl

8. 6. 2004 12:08
Re:
jseš magor
0 0
možnosti

milos74

7. 6. 2004 22:29
zoufalec
proboha ten zoufalec Zbirka vyvadi jak nejaka pubertacka na koncertu Lunetiku. Jeste ze tam taky neomdlel.
0 0
možnosti

dadanka

7. 6. 2004 22:41
Re: zoufalec jsi ty
chudak ten kdo se neumi nadchnout ani takove co to umeji pochopit...
0 0
možnosti