Diskuze

Williams: vydal jsem doposud nejlepší desku

Britský hudebník Robbie Williams počátkem října podepsal se společností EMI smlouvu na 60 milionů liber (2,7 mld korun). 18. listopadu mu u tohoto nahrávacího studia vyšlo album Escapology se 14 novými skladbami. Už o 14 dní dříve měli čtenáři iDNES možnost pustit si každý den jednu píseň. V neděli 17. listopadu navíc mohli jeho fanoušci s hudebníkem chatovat.
Ukázky z alba Escapology najdete pod ikonkou audio.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krasavec Roku

28. 12. 2002 18:20
kvalitni pop
ano, ta deska je povedena, je to opravdu kvalitni pop. na rozdil od tech pseudokomerci co se ted produkuje a tlaci nam to v radiech a vsechno zni uz stejne, je tohle po dlouhe dobe kvalitni popova deska ... je tam spousta naznaku, kam by robbie chtel jit a a jaky styl muziky mu nejvice sedne (song 3) ... no uvidime co dal ...
0 0
možnosti

Evka

30. 12. 2002 18:13
Re: kvalitni pop
Mas pravdu Krasavce, Something beautiful mu sedi...ale tokova 10 (Me and my monkey) to je teprve neco, hrozne zvlastni (a dlouha :-)
0 0
možnosti

Evka

24. 12. 2002 21:37
Escapology
Nedá mi to, abych nenapsala a tím pádem nevyjádřila svůj názor. Souhlasím se všemi kritiky i samotným Robbiem, že Escapology je nej. Jsou zde nádherné skladby, které mají nejenom krásnou melodii, ale i text. Žádné odpornosti typu Oh baby I love you..., ale nádherné texty o životě, lásce atd. Rozhodně si myslím, že tahle deska bude hit (pokud už není :-) Mám všechny cd od RW a od dob Take That je jasně viditelný posun k lepšímu... Jinak děkuju Ježíšku, že mi tohle cd dnes nadělil :o)
0 0
možnosti

JC

5. 11. 2002 17:20
Ne sing, ale Swing
Je vidět, že ani na Idnes nejste neomylní. To Williamsovo swingové album se totiz jmenuje Swing When You´re Wining - pochází z něj např. duet s Nikol Kidman "Somethin´Stupid". Album Sing When You´re Wining, z kterého pocházejí singly Rock DJ, Let Love Be You Energy atd... vydal před swingem...no, to je všecho - já jen tak pro pořádek. Ne, vlastně ještě něco. Ta smlouva není na 60, ale 80 (a mám dojem, že dokonce 81) mil liber. Tak se mějte, swingujte a zpívejte...
0 0
možnosti