Diskuze

Sir Elton John má skoro vyprodáno, chystají se na něj první dámy politiky

Extravagantní zpěvák, autor řady slavných hitů, obyvatel rokenrolové síně slávy a na rytíře pasovaný britský zpěvák Elton John dnes po pěti letech znovu vystupuje v Praze. V O2 areně tentokrát zahraje s celou svou doprovodnou kapelou. "Jsou to nadupaní hudebníci, je na co se těšit," říká Petr Novák z pořádající agentury Live Nation.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

kanco

11. 6. 2010 23:44
Nechápu ty "rádobyredaktory"

Milý pane, než tady vypustíte zase nějaký "zaručený" blept, ověřte si zkušenosti prosím..

Elton John tady vystupoval daleko dříve!! Tuším v 1979, a to v Havířově..

0 0
možnosti
MH

Kombajn

10. 6. 2010 8:18
kompetence hudebního autora?

Milý autore, člověk který jako ty píše do novin o hudbě by občas mohl znát a použít GOOGLE.COM! Po vložení slov ELTON JOHN a SETLIST ti vyskočí poslední vystoupení v Polsku z 30 května, kde jak jistě brzo zjistíš píseň CANDLE IN THE WIND je jako položka číslo 16... Diváci se jí asi dočkají... ;-)

Funeral for a Friend / Love Lies BleedingSaturday Night's Alright (For Fighting) Levon Madman Across the WaterTiny Dancer Philadelphia Freedom Goodbye Yellow Brick Road Daniel Rocket Man (I Think It's Going to Be a Long, Long Time) I Guess That's Why They Call It the Blues Sacrifice Take Me to the Pilot Something About the Way You Look Tonight Don't Let the Sun Go Down on Me Sorry Seems to Be the Hardest Word Candle in the Wind Sad Songs (Say So Much) Bennie and the Jets The Bitch Is Back I'm Still StandingCrocodile Rock Přídavek:Circle Of Life Your Song

0 0
možnosti