Kapela Rammstein

Kapela Rammstein | foto: Bryan Adams

Rammstein se v rámci stadionového turné příští rok vrátí do Prahy

  • 0
Kontroverzní kapela sdružená kolem zpěváka Tilla Lindemanna vystoupí 15. května 2022 na letišti Letňany v Praze. Naposledy v hlavním městě odehrála dva koncerty po sobě na stadionu Eden v roce 2019.

Oddanou fanouškovskou základnu má skupina původem z bývalé Německé demokratické republiky jako málokterá. Rammstein jsou kult, mají dokonale propracovaný marketing, ukázkovou image, charismatického zpěváka a nadto zvládnou složit úderný hymnický hit, který zaujme širší publikum a nos neohrne ani zkušenější posluchač industrialu či sofistikovanějšího metalu. Magnetem jsou rovněž jejich velkolepé koncerty plné pyrotechnických i jiných efektů.

Kontroverzí kolem sebe Rammstein rozseli požehnaně: otevřeně pornografický videoklip k písni Pussy, sada vibrátorů jako součást merchandisingu, ukázky z filmu dvorní Hitlerovy filmařky Leni Riefenstahl v klipu Stripped a s tím související nařčení z koketování s nahnědlou ideologií, to jsou jen střípky dokonale sestaveného obrazu Rammstein tak, aby k němu bylo nutné zaujmout nějaké stanovisko.

Skupina dosud vydala sedm řadových alb, přičemž zatím poslední bezejmenné vyšlo v květnu 2019. A ačkoliv kapela ještě nedávno naznačovala, že se její dny možná chýlí ke konci, v rámci protipandemických omezení natočili dost materiálu na další desku.

Předprodej vstupenek startuje příští středu

Pokud jde o chystaný koncert, respektive vstupenky na něj, všechny informace jsou dostupné na rammstein.com/tickets. Cena lístku je od 1990 do 2990 korun. Předprodej začíná ve středu 19. května v 15:00 a vstupenky budou personalizované. Znamená to, že každá vstupenka je vázána na osobu, jejíž jméno na ní bude uvedeno. Jeden zákazník může zakoupit maximálně šest vstupenek na jeden koncert.

Další informace o omezení a možné personalizaci v jednotlivých zemích budou poskytnuty v průběhu prodeje a jsou součástí všeobecných obchodních podmínek. Jakékoli předávání personalizovaných vstupenek je zakázáno. Prodej vstupenek se řídí požadavky jednotlivých zemí, které jsou stanoveny příslušným autorizovaným poskytovatelem a pořadatelem. 

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.


Termíny

Střední školy

Pořady

Ceny

Předplatné časopisů

Vánoce 2023

Nepřehlédněte