Pivovar Velké Popovice

Pivovar Velké Popovice - Pivovar Velké Popovice | foto: archiv

Popovickou slávu obohatí folková elita

Už počtrnácté se 3. června otevře velkopopovický pivovar, aby oslavil Den Kozla. ke spoustě různých atrakcí bude vyhrávat elita tuzemského folku.

Den Kozla se ve Velkých Popovicích uskuteční první červnovou sobotu od 9 do 21 hodin s moderátory Alešem Hámou, Janem Dobiášem a Milošem Kellerem.

Letošní program se ponese ve stylu rozmarných pivních slavností, potulných artistů a kejklířů. Organizátoři čekají opět více než deset tisíc návštěvníků.

"Nebudou chybět soutěže včetně tradiční kuželkářské a další zajímavé atrakce jako například historická střelnice. Po celý den budou zároveň probíhat exkurze pivovarem,“ uvádí Martin Kuděla z pivovaru.

Po celý den bude hrát muzika. Na dvou scénách se prostřídají Fleret a Jarmila Šuláková, Vlasta Redl, František Nedvěd a Druhé podání, Koňaboj, Bezefšeho a další.

Pro návštěvníky budou v sobotu ráno a dopoledne po půlhodině vypravovány autobusy z Prahy od stanice metra Opatov přímo do Velkých Popovic. Zájemci o procházku se mohou zúčastnit turistických pochodů, které jsou organizovány ze tří různě vzdálených míst.

PODROBNOSTI O DNU KOZLA NAJDETE ZDE