Skupina Olympic v Praze odehrála první koncert s novým klávesistou Pavlem...

Skupina Olympic v Praze odehrála první koncert s novým klávesistou Pavlem Březinou (zcela vlevo). Zprava: baskytarista Milan Broum, bubeník Martin Vajgl a lídr kapely Petr Janda. (17. června 2020) | foto: ČTK

VIDEO: Olympic natočil klip inspirovaný Obrazem Doriana Graye

  • 2
Kontroverzní album Kaťata vrátilo Olympic zpět do hry. O desce se psalo, mluvilo. Tu v dobrém, jinde rozpačitě, rozhodně ale nezapadla. Kapela je díky ní v laufu, což strvzuje novým klipem ke skladbě Pálím tvář.

„Klipy nám moc nejdou, ale tenhle je fakt parádní,“ komentuje lakonicky frontman Petr Janda klipovou novinku, která je inspirována románem Obraz Doriana Graye a zaujme minimalistickým, o to stylovějším atmosférickým zpracováním.

„Splnil se mi další sen, když jsem mohl natočit videoklip jedné z kapel, která mě ovlivnila. Jsem sám muzikant a mám obrovský respekt vůči Olympicu a vůči Petrově osobě. Bylo super, že mě vzal. Jsem poctěn, že se klip Petrovi líbí, a je to pro mne velké vyznamenání,“ komentuje spolupráci na klipu režisér Mejla Basel. „Petr mě oslovil i s prací na dalším klipu Kaťata, takže pro mne je to velká medaile,“ dodává.

Fanoušci se kromě Pálím tvář tedy mohou těšit na další obrazové zpracování nových písní. Která z jedenácti novinek bude další v pořadí, se zatím neví. Rozhodně ale půjde o vítané zpestření čekání na koncertní prezentaci albové novinky.

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.