Nadějná JoJo zatím oslnit nedokáže

  • 2
Z amerického Bostonu pocházející nadějná rhythm'n'bluesová zpěvačka JoJo se ve světě hudby rozkoukávala už odmalička, když to nejzákladnější odposlouchávala z matčina cvičení gospelů. Záhy se ovšem ukázalo, že malá JoJo míří dál a výš.

Inzerát v novinách lákající mladé talenty do televizní show odstartoval řetězec šťastných shod a souher okolností.

Přičteme-li odhodlání na sobě tvrdě pracovat a v neposlední řadě potřebný talent, další hvězdička se pomalu ale jistě drala na oblohu pop music.

Onu hvězdičku najdeme trochu symbolicky i na obalu eponymního debutového počinu, kterým se JoJo nedávno představila široké (mezinárodní) veřejnosti.

Cesta vedla přes televizní obrazovky a přízeň osobností formátu Billa Crosbyho, Oprah Winfrey a také producenta Vincenta Herberta (Aaliyah, Toni Braxton, Destiny’s Child).

JoJo ovšem není jen mladičká barvotisková panenka, i když tak na fotkách v bookletu působí. Muziku cítí každým pórem a je schopná pěvecky přesvědčit i v poněkud matnějším repertoáru, který s přehledem utáhne. Vyniknout a oslnit ovšem zatím nedokáže.

Album plné vstřícně napopovatělého rhythm'n'blues ve vkusném, ovšem neškodně uhlazeném aranžmá pro masy bez výrazně hitového momentu takové možnosti zkrátka nedává.

Zpěvačka JoJo pochází z amerického Bostonu