Aneta Langerová

Aneta Langerová | foto: SONY MUSIC ENTERTAINMENT (Standa Merhout)

Na benefici ve prospěch Haiti zahraje Langerová, Koller i Pilarová

  • 7
V pražském klubu La Fabrika lze ve čtvrtek 21. ledna přispět na konto pomoci obyvatelům Haiti, sužovaným nedávným zemětřesením, a to koupí vstupenky na benefiční koncert, jehož se zúčastní řada hvězd české hudby. Další hudební osobnosti se sejdou téhož dne na charitativním koncertě na Staroměstském náměstí.

Koncert pořádá La Fabrika ve spolupráci s nadací Člověk v tísni a Českou televizí. Akce začíná v 19 hodin.

Účast přislíbili Nightwork, La Putyka, Aneta Langerová, David Koller, Jaroslav Svěcený, Eva Pilarová a Roman Holý s Matějem Rupertem. Program bude uvádět herečka Eva Holubová.

Vstupné na benefiční koncert činí 500 Kč. Mimořádný předprodej bude v La Fabrice (Komunardů 30, Praha 7 - Holešovice) ve středu od 14 do 18 hodin. Vstupenky si lze rezervovat také na webu www.lafabrika.cz.

Help Haiti na náměstí

Další humanitární koncert na pomoc obětem zemětřesení na Haiti pořádá Hlavní město Praha, Český rozhlas Regina a opět Česká televize s Člověkem v tísni. Proběhne 21. ledna od 13 do 21 hodin na pražském Staroměstském náměstí. Vystoupí zde více než třicet interpretů a významných hostů.

"Následky zemětřesení na Haiti nás nemohly nechat chladnými. Ve spolupráci s hlavním městem a dalšími partnery jsme se rozhodli uspořádat tento mimořádný koncert na pomoc postiženým," říká šéfredaktor Reginy Karel Zajíc.

Součástí koncertu Help Haiti je finanční sbírka společnosti Člověk v tísni formou DMS SOSHAITI na číslo 87777.