Diskuze

McCartneyho show uteče jako voda

Paul McCartney vystoupí v T-Mobile Parku a Praha si odškrtne další jméno ze seznamu hudebních legend, které v Česku ještě nehrály. Premiéru si odbude i nový vysočanský areál u stanice metra Kolbenova, který se otevře od 15 hodin a pojme desetitisíce návštěvníků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jfdrkpoiiknbv

7. 6. 2004 1:22
T-Mobile oranisko
Moc jsem se těšila na koncert Paula McCartney a mohu říct, že jsem byla nadšená. Ale co pro nás připravili pořadatelé? Hrůza a děs!!! T-Mobile Park, to není místo pro jakýkoliv koncert. Bahno, strašné tlačenice způsobené špatnou organizací a totální neschopností informovat navštěvníky aspoň nějakými cedulemi, kudy se mají vydat, neosvětlená změť továrních budov ........ T-Mobil park nikdy více!!!!!
0 0
možnosti

karelli1

7. 6. 2004 0:13
Nádhera
Ten koncert byl něco užasného. Paul přesvědčil, proč jsou Beatles nejúspěšnější kapelou všech dob. To byl prostě nářez!!!! Nejlepší koncert v životě. Kdo neviděl, nepochopí. A že by neměli věnovat jednomu z nejlepších hudebníků světa tolik článků. Když ne jemu, tak nikomu. Paul McCartney rulez!!!!!
0 0
možnosti

Praseckar

7. 6. 2004 0:15
Re:
Priznej se, ze ty jsi si ho na koncerte minimalne dvakrat vyhonil
0 0
možnosti

JohnnyV

6. 6. 2004 11:43
Driving Rain
Desku Driving Rain s McCartneym nahráli všichni členové kapely a ne jen Rusty Anderson.
0 0
možnosti

saldo

5. 6. 2004 16:29
Hvězda
Nějak moc cirátů s hvězdou dávno zapadlou. Jistě, ve své době byl někdo. Ne že by byl bůhví jak dobrý zpěvák, to vůbec ne, ale dobře skládal a jeho pověstné dolíčky  ve tváři a třepání hlavouu u puberťaček taky dělaly své. Mě njak nebral - ve srovnání s ostatními členy kapely. Ale nešť. Jen si nemyslím, že by se mu měly věnovat hned čtyři články po sobě v jednom mediálmím zdroji.
0 0
možnosti