Diskuze

RECENZE: Sto procent. Marie Rottrová oslnila O2 arenu elegancí a šarmem

Vystoupení Marie Rottrové v zaplněné pražské O2 areně s podtitulem Jedno velké děkuji bylo tou nejlepší možnou tečkou za velkými koncerty roku 2023. První dáma českého popu úchvatně zpívala i vypadala a svým charismatem diváky naprosto očarovala. Vysloužila si za to maximální hodnocení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Lze jen zopakovat obdivná slova, která řekl pan Prepsl ve filmu Pozor vizita : Jooo Maruš ...

0 0
možnosti
FS

Já jsem si to moc užil a byly to moje nejkrásnější vánoční svátky. Obdivoval jsem, jak v 82.letech dokáže zvládnout tak velký koncert. Vypadá skvěle, zpívá na její věk skvěle a hrozně moc bych si přál další její koncert.

Připomněl jsem si dobu svého dětství a dospívání, kdy mě tyhle písničky doprovázely v rádiu skoro denně.

Úžasné texty, které dnes nikdo nedokáže napsat.

Až je mi líto, že tohle dobré a kvalitní se z toho proklinaneho socialismu nepovedlo udržet a rozvinout dalšími generacemi.

1 0
možnosti
ZS

Úžasný koncert, a ani jediná fotografie z něj?

0 0
možnosti
KS

Koncert byl parádní! Paní Zpěvačka.

1 0
možnosti
MK
PV

Na koncert jsem šla jako náhradník, nic jsem od nej nečekala, rikala si ze v 82 letech to bude postavené hodne na hostech a spadla mi brada. Jen mam vytku ke zvukari.. ty sykavky rvaly usi.. chapu, ze O2 se tezko zvuci, ale treba Olympic byli zvukove o mnoho lepsi. O Pani Rottrova je opravdu dáma, co na svuj vek predvedla obdivuhodny vykon. Pred cim nesmekam byly silene fronty... tentokrat jeste delsi, nez obvykle, my byli pred vchodem v 18.25 a na místa jsme se dostali az v 19.10..chapu, ze věkové slozeni publika udelalo sve, kdo do O2 chdi, tak vi, ze lahve nebrat, kapesni nozik take neni vhodne si brat a pak se dohadovat a podobne, ale nejde pro takove pripady vchody nejak posilit?

0 0
možnosti

Spíš si myslím, že kontroly se zpřísnily po střelbě na FF UK. My byli na koncertu před tím, a šlo to dobře, i když bylo narváno

0 0
možnosti
JK

Mam ji moc rad s vypada skvele, ale z tech videii na instagramu mi stacilo kousek, abych slysel jeji soucasny zpev, ktery uz ma opravdu pevecky odzito. A tim ji nechci urazet, ale Karel Gott ( videl jsem zive ) pak uz kolem 80 proste nemuze zazpivat to, co zname notoricky z radia a desek.

2 0
možnosti
JZ

J65a38n 58Z46y19k96a

29. 12. 2023 11:53

Bohužel to platí i pro spoustu mladých interpretů. Studiové nahrávky doladěné k dokonalosti, ale naživo pak člověk zjistí, že mnohdy zpívat ani pořádně neumějí.

11 0
možnosti
JH

82 let! Vypadá o dvacet let mladší a to bez nadsázky...a jestli zvládla tak velký koncert a ještě s takovým přehledem, jak popisuje recenze, pak fakt nemůžu uvěřit jejímu věku klobouk dolů!

16 0
možnosti
IV

První dáma českého popu - to se Helence nebude líbit....Marie Rottrová je ale opravdu DÁMA.

21 2
možnosti
ZS

Abyste se neotřela, což? Každá z nich zpívá něco jiného, každá má jiný repertoár. Na svůj věk jsou obě úžasné.

3 5
možnosti
JZ

J20a16n 61Z69y48k65a

29. 12. 2023 10:16

Chybí mi Hegerová, z mladších Stypka. Koho budeme poslouchat, až nebude ani Marie Rottrová? Kateřina Marie Tichá zní nadějně?

2 0
možnosti