Luis Fonsi na předávání cen Billboard Latin Music Awards 25. dubna 2015 | foto: Profimedia.cz

V srpnu bude v Praze koncertovat Luis Fonsi, autor megahitu Despacito

  • 5
Portorický zpěvák Luis Fonsi míří poprvé do Česka. V rámci Vida World Tour se 9. srpna představí na PVA EXPO v pražských Letňanech. Potvrdila to pořádající agentura All-In Concerts. Zpěvák slibuje živou kapelu, tanečníky a velkou open-air show. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal.

Luis Fonsi je jednačtyřicetiletý zpěvák, skladatel, muzikant a producent. Patří k předním latinskoamerickým osobnostem své generace s více než dvacetiletou kariérou, nejvíc se ovšem proslavil díky písni Despacito, která se stala celosvětovým hitem a s více než šesti miliardami shlédnutí aktuálně nejsledovanějším videem na YouTube.

Vstupenky na iDNES Ticket

Spolupracoval s umělci jako Eros Ramazzotti, Daddy Yankee, Ozuna. S Demi Lovato stvořili píseň Échame la Culpa, další miliardový zářez na YouTube. Se svým aktuálním albem Vida vede Fonsi hitparády po celém světě.

Fonsiho koncerty, jak to u latin popu bývá zvykem, jsou většinou plné strhujících tanečníků. Většinu letního turné absolvuje ve Španělsku, mimo něj se zastaví jen v Praze, Budapešti a na Afro-Latino Festivalu v Belgii. Vstupenky na pražský koncert za 999 až 1 699 korun jsou k dostání v síti Ticketportal.

16. října 2017


Témata: Luis Fonsi, Letňany