Zpěvačka a herečka Ivana Korolová

Zpěvačka a herečka Ivana Korolová | foto: archív zpěvačky

VIDEO: Ivana Korolová v novém klipu proplouvá virtuálním světem

  • 0
Zpěvačka a herečka Ivana Korolová, po smrti dabérky Heleny Štáchové rovněž hlas Lízy Simpsonové, představuje videoklip k písničce Zona 200, který vznikl pomocí 3D technologie na jeden zátah.

Videoklip Zona 200 vznikl netradičním způsobem real-time produkce ve spolupráci se studiem XLAB. To vytvořilo vlastní virtuální svět, kde se téma skladby promítá do 3D projekcí.

„Už dlouho jsem chtěla natočit další videoklip a znovu tak lidem připomenout svoje debutové CD Kruhy. Píseň Zona 200 je o chronickém kašlání na druhé, o planých slibech a vlastním světě, kde mám svoje pravidla. Taky ale v rámci písně zjišťuji, že se karta obrací a já můžu zůstat sama“, popisuje motivy ke vzniku nového videa Korolová.

,,Na jeden záběr jsem musela tímto světem proplout jako v počítačové hře, vyhýbat se předmětům a reagovat na jednotlivé scény a také na tři kamery. Díky tomu nás po skončení natáčení nečekaly dlouhé noci s postprodukcí, ale klip byl vlastně hotov. Jako když si pustíte youtubera, jak hraje videohru,“ dodává.

„Písnička Zona 200 perfektně zapadla do koncepce nereálného světa. Se svým okolím hraje prostřednictvím výmluv a lží různé malé hry, až se nakonec sama ztratí ve svých představách, které ji nakonec pohltí. Tuto hru nelze vyhrát. Game Over,“ říká Deja VJ, tvůrce 3D projekcí.