Elton John a Ed Sheeran v klipu k vánočnímu duetu Merry Christmas

Elton John a Ed Sheeran v klipu k vánočnímu duetu Merry Christmas | foto: YouTune kanál Eda Sheerana

VIDEO: Nový vánoční hit? Merry Christmas přejí Ed Sheeran a Elton John

  • 19
Britští zpěváci Ed Sheeran a Elton John natočili společný singl a klip Merry Christmas. Výtěžek z jeho prodeje půjde na konto Sheeranovy Suffolk Music Foundation a také AIDS Foundation Eltona Johna.

Skladbu společně napsali oba hlavní protagonisté a její vydání oznámili na sociálních sítích prostřednictvím videa natočeného podle ikonické scény z filmu Láska nebeská.

Videoklip ke skladbě je inspirován slavnými vánočními klipy jako Last Christmas od Wham! nebo Stay Another Day skupiny East 17. Kromě Johna a Sheerana se v něm objevuje několik hostů, například členové britské kapely The Darkness, komik, herec a filmový kritik Jonathan Ross nebo raper Big Narstie. 

Připomeňme, že Ed Sheeran je aktuálně nominován na Grammy. Pilotní singl Bad Habits z nové desky Equals je na seznamu kandidátů v kategorii Skladba roku. Zároveň si ryšavý hudebník odnesl dvě sošky z nedávného předávání evropských cen MTV, další dvě ocenění v podobě titulů Nejlepší mezinárodní zpěvák a Nejlepší mezinárodní skladba roku má z francouzských NRJ Music Awards.