Ed Sheeran na svém prvním pražském koncertě 12. 2. 2015 v pražské Tipsport Areně

Ed Sheeran na svém prvním pražském koncertě 12. 2. 2015 v pražské Tipsport Areně | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Ed Sheeran svůj pražský koncert vyprodal během dne a přidává další

  • 82
Jen pár hodin po spuštění prodeje vstupenek na ohlášený termín pražského koncertu Eda Sheerena 7. července 2019 je jasné, že zájem fanoušků nepokryje ani kapacita letiště v Letňanech. Ihned tedy šly do prodeje vstupenky na přidaný koncert, který se na stejném místě uskuteční 8. července.

Prodejci vstupenek bojovali s náporem desetitisíců fanoušků hned od 11 hodin, kdy byl ve čtvrtek předprodej spuštěný. Organizátoři proto zareagovali na vzniklý zájem a přidali druhý koncert, který se uskuteční v pondělí 8. července 2019 na stejném místě.

Vstupenky na Ticketportal.cz

Tyto vstupenky jsou k zakoupení v několika předprodejních sítích. Jediný TicketPortal nabízí vstupenky i na sezení. Všechny informace návštěvníci najdou na www.edsheeran.cz. Koncert pořádá agentura Charmenko CZ.

Ed Sheeran do Prahy zavítá v rámci evropského turné Divide 2019. Atraktivitu pražského koncertu jistě zvyšuje i fakt, že jeden z nejpopulárnějších světových umělců vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko. Do Česka se Sheeran vrací po čtyřech letech po svojí beznadějně vyprodané tuzemské premiéře v Tipsport Areně.