Billie Eilish na Oscarech (Los Angeles, 10. února 2020)

Billie Eilish na Oscarech (Los Angeles, 10. února 2020) | foto: AP

Billie Eilish představila titulní píseň k nové bondovce. Poslechněte si ji

  • 73
Zpěvačka Billie Eilish zveřejnila píseň k novému filmovému dobrodružství agenta 007 Jamese Bonda. Zařadila se tak po bok Toma Jonese, Shirley Bassey, Paula McCartneyho, Duran Duran, Tiny Turner nebo Adele.

Billie Eilish triumfovala na letočních Grammy, odnesla si ceny za nejlepší album roku, nejlepší píseň, nejlepší nahrávku i za objev roku.

Billie Eilish, celým jménem Billie Eilish Pirate Baird O’Connell, je nejmladší interpretkou titulního songu ke slavné filmové sérii. 

Píseň složila se svým bratrem Finneasem O’Connellem. Na své facebookové stránce zpěvačka píše, že ji premiérově zazpívá příští týden v úterý na udílení hudebních cen Brit Awards v Londýně.

V nadcházejícím pětadvacátém filmu o Jamesi Bondovi, který vstoupí do kin v dubnu, ztvární hlavní roli opět britský herec Daniel Craig. Jeho úhlavního nepřítele si ve snímku režiséra Caryho Fukunagy zahraje držitel Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody, americký herec Rami Malek.

Líbí se vám píseň Billie Eilish k nové bondovce?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pátek 21. února 2020. Anketa je uzavřena.

NE
NE 2218
ANO
ANO 2055

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.

,