Záběr z filmu Příliš osobní známost

Záběr z filmu Příliš osobní známost | foto: Bioscop

Na romanci Příliš osobní známost přišlo za víkend 96 tisíc diváků

  • 1
Znovu se potvrdilo, že domácí romantické příběhy táhnou. Svůj první víkend v kinech vyhrálo slovensko-české sladkobolné drama Příliš osobní známost, na něž zavítalo přes 96 tisíc zájemců. Až na třetím místě startoval oscarový kandidát Králíček Jojo.

Mezi  milostný příběh tří žen Příliš osobní známost a nevšední hitlerovskou tragikomedii Králíček Jojo s 24 tisíci fanoušků se vklínila ještě dobrodružná rodinná podívaná Dolittle, kterou si dopřálo bezmála 25 tisíc lidí.

Na dalších příčkách se vyskytují vesměs starší tituly, jmenovitě akční Mizerové navždy, krimikomedie Případ mrtvého nebožtíka, která proti minulému víkendu zaznamenala propad o polovinu, a loňské snímky Jumanji: Další level či Ledové království II.

Z premiér týdne se do druhé poloviny statistiky Unie filmových distributorů propracovalo ještě Velké přání, z domácích snímků opětovně bodují Vlastníci, koprodukční Šťastný nový rok nebo pohádka Zakleté pírko.

Celkem víkend přivedl do kin na čtvrt milionu fanoušků, kteří v pokladnách nechali 39 milionů korun. Nejvyšší souhrnné tržby, osm set tisíc korun, má animovaná pohádka Ledové království II.