Film Bournův mýtus uvidíte v sobotu od 20 hodin na Primě.

Film Bournův mýtus uvidíte v sobotu od 20 hodin na Primě. | foto: Universal Pictures

TV tipy na víkend: Hrdinové, potvory a andělé

  • 0
Jason Bourne, Harry Potter, Šakal, Charlieho andílci. To je pouze zlomek postav, které se o víkendu mihnou obrazovkou. V závěsu za nimi budou vlkodlaci, upíři a jiné potvory.

PÁTEK 28. LISTOPADU
Charlieho andílciV pátek se trojice nebezpečných krásek Natalie, Dylan a Alex dostane znovu do akce. Charlieho andílci to prostě rozjedou Na plný pecky (Nova, 20:00). Richard Gere se pak pustí do pátrání po Šakalovi (Nova, 22:10), tedy po nebezpečném nájemném zabijákovi s ledovou tváří Bruce Willise.

Roy se živí se svým společníkem podvody, které jim slušně vynášejí. Jednoho dne jim ale do života vstoupí dcera jednoho z nich, kterou její otec doposud nikdy neviděl. Otázkou je, jak se s tím Švindlíři (Prima, 21:20) vypořádají. Určitě to budou mít snazší než kosmonauti v hororu Černočerná tma (Prima, 23:45). Ono bojovat na neznámé planetě s krvelačnými potvorami asi veliká legrace nebude.

A ještě je tu německý film Julietta (ČT1, 23:05), který slibuje to, že jediná divoká noc v berlínských ulicích promění životy několika mladých lidí. Otázkou zůstává jak a s jakými následky.

SOBOTA 29. LISTOPADU
Svatba na bitevním poli - Bolek PolívkaV sobotu večer si můžete vybrat - buď zkusíte komedii Dušana Kleina Svatba na bitevním poli (Nova, 20:00), nebo český filmový humor obětujete ve prospěch dechberoucího Bourneova mýtu (Prima, 20:00), tedy druhé - a dost možná nejlepší - části trilogie o agentu bez minulosti Jasonu Bourneovi.

Poté Steven Seagal ve standardní akční vybíjené několika lumpům oznámí Dnes zemřeš (Nova, 22:05), do vesmíru na honičku za zákeřnými Smrtivládci pozve sci-fi horor Riddick - kronika temna (Prima, 22:25) a vlkodlaci budou likvidovat upíry (a naopak) v hororu Underworld (Nova, 23:50).

Drsní policisté v nelítostném střetu s narkomafií. To je slavný akční film Tango a Cash (ČT1, 23:25) následovaný prvním dílem českého filmu Vyhnanství (ČT1, 1:05). Což je příběh německých emigrantů, kteří utekli před Hitlerem do Francie.
 
NEDĚLE 30. LISTOPADU
Harry PotterNedělní odpoledne nabídne pátrání po "tom, o kterém se nemluví" v druhé části příběhů mladého čarodějnického učně Harry Potter a tajemná komnata (Prima, 14:30).

Nesplnit úkol mafiánského šéfa se nevyplácí! Nejlepší nájemný vrah jednou odmítne zabít malého syna policisty a začne mít problémy. Jaké, to se dozvíte v akčním filmu Střelci na útěku (Nova, 23:05).

Andělé si vzali za úkol přimět nesmělého únosce Roberta a jeho kurážnou oběť Celine, aby se do sebe zamilovali. Než si však vzájemně vyznají lásku, prožijí řadu dobrodružství. Romantická krimikomedie Extra život (Prima, 23:10) by mohla být na realitu pracovního týdne dobrá příprava.

SERIÁLY
Ulice
(pátek, Nova 18:30)
Nemocnice na kraji města: Nové osudy (pátek, ČT1 20:00)
Pojišťovna štěstí (neděle, Nova 20:00)

Televizní program na 7 dní pro více než 50 stanic