Z natáčení třetí řady seriálu Pojišťovna štěstí

Z natáčení třetí řady seriálu Pojišťovna štěstí | foto: archiv TV Nova

TV tipy na víkend: Dnes neumírejte, dávají toho víc!

Opravdu poctivou filmovou nálož slibuje náhled do televizního programu na víkend. Od komedie s Eddiem Murphym přes kriminálku s Tomem Cruisem až po muzikál s Martinem Dejdarem.

PÁTEK 5. ZÁŘÍ
Pierce Brosnan jako James BondV pátek večer si můžete připomenout poslední účast Pierce Brosnana v roli agenta 007, dávají bondovku Dnes neumírej (Nova, 20:00). Připomenout si můžete i v podstatě průměrnou apokalyptickou sci-fi s Kevinem Costnerem Posel budoucnosti (Prima, 21:15).

Za pozornost ale opravdu stojí thriller 88 minut (Nova, 22:40) - v hlavní roli se tu představí Al Pacino coby psychiatr a psycholog Jack Gramm, který pracuje pro FBI a pomáhá usvědčit zločince z brutálních vražd. A teď má jen 88 minut, aby se zachránil.

Zajímavě se tváří i německý film Otisk (ČT1, 23.00) o pianistce, která touží uchovat si za každou cenu svoji genialitu a krásu.

SOBOTA 6. ZÁŘÍ
Sobotní odpoledne nabízí jeden ze světlejších komediálních okamžiků Eddieho Murphyho Cesta do Ameriky (Nova, 14:25) a letitý sci-fi thriller Kmen Andromeda (Prima, 15:30) o zabijáckém viru z vesmíru. A pak ještě patkou nejmladšího z Hrušínských Rudolfa zahalený Discopříběh (Nova, 16:50).

Večer pak můžete zhlédnout komedii Muž, který věděl příliš málo (ČT1, 21:05) o muži, jenž je na misi tak tajné, že o ní neví ani on sám, či pokračování snímku Princ a já (Nova, 20:00), v němž sice přípravy svatby americké studentky Paige a dánského prince Edvarda vrcholí, ale náhle do nich vpadne zchudlý příbuzný Albert. 

Tom CruiseNabízí se ještě akční westernová komedie Tenkrát na východě (Prima, 20:00), akční thriller Nájemní vrazi (Prima, 22:25) nebo velmi dobrá kriminálka s Tomem Cruisem Collateral (Nova, 22:00).

A protože příští týden uplyne sedm let od teroristického útoku na World Trade Center, můžete se podívat na první díl filmu Po stopách 11. září (ČT1, 22:55), který slibuje náhled do historie největší teroristické akce v dějinách.

NEDĚLE 7. ZÁŘÍ
V neděli po obědě se můžete pobavit nad Michaelem Douglasem v roli Amerického prezidenta (Prima, 13:55). Navečer pak startuje talkshow Pavlíny Wolfové Neviňátka (Nova, 17:30) vzešlá z rozhlasového pořadu Děti vám to řeknou.

Seriáloví diváci si nenechají večer ujít první část čtvrté řady Pojišťovny štěstí (Nova, 20:00), fandové Julie Roberts si připomenou starší thriller Noci s nepřítelem (Prima, 21:15) a muzikál Šakalí léta (ČT1, 20:00) připomene už zlidovělé skladby Ivana Hlase.