Z jedenácté řady Teorie velkého třesku | foto: Prima Cool, Metro.cz

Bude Teorie velkého třesku pokračovat? Zvažuje se třináctá série

  • 34
Původně se počítalo s tím, že kultovní seriál Teorie velkého třesku skončí dvanáctou řadou. O víkendu však producent Kelly Kahl z televize CBS uvedl, že společně s Warner Bros. už diskutují o případné třinácté sérii.

„Nevěříme, že by to byl poslední rok,“ řekl o nadcházející dvanácté sezoně seriálu, která v USA odstartuje 24. září. Ačkoli společnost Warner Bros. odmítla nový plán komentovat, Kahlovo oznámení okamžitě vyvolalo na sociálních sítích nadšené reakce fanoušků spolutvůrce Billa Pradyho.

Přitom představitel Leonarda herec Johnny Galecki před časem potvrdil, že on i jeho kolegové jsou připraveni právě dvanáctou řadou skončit.

„Víme jen, že až den loučení přijde, bude nám všem hodně smutno,“ řekl. Dodal však, že dvanáct let znamená „správný okamžik, kdy je načase vrátit se domů k vlastním rodinám“.

Loni, kdy Teorie velkého třesku oznámila jedenáctou a dvanáctou řadu, dostali Galecki i jeho kolegové z původní sestavy Jim Parsons, Kaley Cuocová, Kunal Nayyar a Simon Helberg novou finanční nabídku.Už předtím se ústřední pětice zasloužila o zvýšení platů kolegyň Melissy Rauchové a Mayim Bialikové.

Seriál věnovaný partě fyziků a jejich partnerkám je pro televizi CBS jednou z vlajkových lodí. Drží si vysokou sledovanost - v jedenácté řadě uzavřené letos v květnu to bylo kolem čtrnácti milionů diváků na epizodu - i rekordní hodnocení, u nejoblíbenějších dílů překračuje devět bodů z deseti.